iShkodra

Shkodra Inteligjente

Evente

TË MBAJMË PASTËR QYTETIN TONË, TË GJITHË BASHKË

Pedonalja “Kol Idromeno” dhe ajo “28 nëntori” janë rrugët më të frekuentuar të qytetit të Shkodrës në këtë sezon turistk. Bashkia e Shkodrës i ka vënë në fokus të vemendjes jo vetëm me riparime aty ku është e nevojshme, por edhe me mbajtjen sa më pastër të tyre.

Ujësjellës- Kanalizime Shkodër ka kryer larjen këtyre dy rrugëve në tërë gjatësinë e tyre, njëkohësisht edhe dezinfektimin me klor. I gjithë procesi është kryer në orët e para të mëngjesit, pa krijuar probleme për qytetaret, turistët apo bisneset që operojnë në këtë zonë.

Me ketë rast, Bashkia Shkodër u bën thirrje qytetarëve por sidomos bisneseve të mbajnë pastër këto rrugë, si dhe të gjitha rrugët e qytetit sepse është në interesin tonë të përbashkët.

Facebookmail

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *