iShkodra

Shkodra Inteligjente

Sociale

VAZHDON SHPËRNDARJA E LËNDËS PËR NGROHJE NË SHKOLLAT E BASHKISË SË SHKODRËS

Bashkia e Shkodrës po vijon shpërndarjen e lëndës për ngrohje në të gjitha shkollat në territorin e saj. Sipas planit të përcaktuar, janë furnizuar me dru shkollat në Njësitë Administrative #Dajç, #Ana e Malit, #Berdicë, #Guri i Zi, #Rrethina, #Postribë, #Pult dhe #Shalë.

Aktualisht po punohet për shpërndarjen e lëndës për ngrohje në shkollat e qytetit sipas planifikimit të përcaktuar. Sasia e shpërndarë është përllogaritur për të mundësuar ngrohjen në shkolle për një periudhë 4 mujore.

#ShkollateNgrohtaMesimdheniemeCilesore👫📖👭

Facebookmail

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *