iShkodra

Shkodra Inteligjente

Month: March 2019

KRYEBASHKIAKJA VOLTANA ADEMI FLET PAS NGJARJES SË RËNDË NË SHKODËR (VIDEO)

Ngjarja e rëndë e ditës së sotme në qytetin e Shkodrës, ka rikthyer përsëri frikën e ankthin për jetën tek qytetarët. Fatkeqësisht, Shkodra është lënë në mëshirën e larjes së hesapeve. Shteti është inekzistent dhe pasiguria për jetën e pronën,…

ASMABLEJA E KF VLLAZNIA SH.A. MIRATON BUXHETIN E KLUBIT PËR VITIN 2019 (FOTO)

Me vetëm një votë kundër nga këshilltarët e pranishëm, Asambleja e Përgjithshme shoqërisë aksionere Vllaznia ka miratuar buxhetin e saj për vitin 2019. Këtë vit, klubi Vllaznia do të shpenzojë 976 milionë lekë të vjetra, nga të cilat nga Bashkia…

KRYETARJA E BASHKISË SHKODËR VOLTANA ADEMI SQARON ECURINË E DERITANISHME TË TENDERIT PËR PASTRIMIN (VIDEO)

Kryetarja e Bashkisë së Shkodrës zj. Voltana Ademi i është përgjigjur interesit të gazetarëve lidhur me ecurinë e procesit të tenderimit për pastrimin e territorit. Kryebashkiakja Ademi ka thënë territori i Bashkisë Shkodër është ndarë në tre pjesë dhe po…

PASTRIMI I PËRROIT TË OBLIKËS DHE MBJELLJE E PEMËVE DEKORATIVE TEK “PALLATET” (VIDEO)

Nxënës të shkollave, banorë dhe pronarë të aktiviteteve të Oblikës i janë bashkuar nismës së Bashkisë Shkodër për pastrimin mbetjeve urbane në shtratin e përroit në zonën e Pallateve. Paralelisht, është vijuar me mbjelljen e pemëve të fundit dekorative, duke…

PROGRAMI “JETO ME SPORTIN” NË GJIMNAZIN E OBLIKËS NË ANËN E MALIT (VIDEO)

Gjimnazi i Oblikës në Anën e Malit është një tjetër shkollë që përfiton nga programi “Jeto me sportin” i Bashkisë së Shkodrës. Terrenet sportive të kësaj shkolle, do të rikonstruktohen krejtësisht falë një investimi të Bashkisë Shkodër dhe Fondit të…

MERKATA E RUSIT NË SHKODER, PËR 10 DITË NIS SISTEMIMI I TREGTARËVE BRENDA SAJ (VIDEO)

Për 10 ditë do të fillojë sistemimi i tregtarëve në Merkatën e Rusit në qytetin e Shkodrës. Në përgjigje të interesit të gazetarëvce, kryetarja e Bashkisë Shkodër zj. Voltana Ademi ka treguar të gjithë punën e bërë për formalizimin e…

BASHKIA SHKODËR INVESTIME NË NJËSINË ADMINISTRATIVE VELIPOJË (VIDEO)

Fshati Gomsiqe në Njësinë Administrative Velipojë është kantieri i ndërtimit i rradhës i Bashkisë së Shkodrës. Me një fond 85 milion lekë nga të ardhurat e vetë Bashkisë, po vazhdon puna për ndërtimin nga e para të rrjetit të kanalizimit…

UKSH AKTIVITET SENSIBILIZUES PËR DITËN NDËRKOMBËTARE TË UJIT (VIDEO)

22 Marsi, Dita Ndërkombëtare e Ujit një mundësi shumë e mirë për të sensibilizuar për domosdoshmërinë e këtij elementi jetik për njeriun. Ujësjellës- Kanalizime Shkodër ka organizuar sot një aktivitet në qendër të qytetit të Shkodrës, përballë Zyrave të Kujdesit…

RIKONSTRUKSIONI I RRUGËS “ROZAR DODMASEJ” NË QYTETIN E SHKODRËS (VIDEO)

Përfundojnë punimet në rrugën “Rozar Dodmasej” në lagjen nr. 2 të qytetit të Shkodrës. Investimi i Bashkisë së Shkodrës, me një vlerë 46 milion lekë, kthen në gjendje optimale një rrugë ku nuk ishte ndërhyrë asnjëherë. Me një gjatësi 250…