iShkodra

Shkodra Inteligjente

Month: April 2019

“DITËT E QENDRESËS”, ME 20 MAJ PËRUROHET NË SHKODËR MEMORIALI KUSHTUAR PERSEKUCIONIT KOMUNIST

“Ditët e Qendresës” një manifestim për të mos harruar të kaluarën e errët komuniste, persekucionin e pashoq nga diktatura 45- vjeçare por edhe për tu krenuar me heronjtë që nuk patën frikë ti kundërvihen kuçedres edhe pse ishin në thonjtë…

PËRMBYLLEN NË PALLATIN E SPORTIT “QAZIM DERVISHI” AKTIVITETET E “JAVA OLIMPIKE” NË SHKODËR (FOTO)

Aktivitetet e Javës Olipmike janë përmbyllur sot në Pallatin e Sportit “Qazim Dervishi”. Në aktivitetet e organizuara, kanë marrë pjesë nxënës të shkollave 9- vjeçare dhe të mesme të rajonit tonë. Në fund, për shkollat pjesëmarrëse janë shpërndarë certifikatat dhe…

BASHKIA E SHKODRËS NDERON LEGJENDAT E ÇIKLIZIMIT SHKODRAN E SHQIPTAR NË MBYLLJE TË KUPA “AGIM TAFILI” (VIDEO)

Përfundoi “Agim Tafili” në çiklizëm pas dy ditëve gara. Më të mirët janë nderuar me kupat përkatëse sipas kategorive në një ceremoni të zhvilluar në sheshin para Bashkisë Shkodër. Më pas, sportistë, trajnerë dhe miq të ftuar, janë pritur në…

ÇMIMI “PJETËR GACI”, DITA E DYTË, SHPALLEN FITUESIT (FOTO)

U zhvillua dita e dytë e Çmimit “Pjetër Gaci”. Në Teatrin “Migjeni” u zhvilluan audicionet e disa kategorive të Disiplinës së Pianos: Fituesit e kësaj disipline janë: Kategoria A: Çmimi i tretë – Brisa Shameti Çmimi i dytë – Hillari…

DITA E PARË E KUPËS “AGIM TAFILI” NË ÇIKLIZËM (FOTO)

Ka përfunduar dita e parë e garës për kupën “Agim Tafili” në çiklizëm. Itenerari për kategorinë U-23 Elite/Junior 90 km nga Tirana ne Shkodër. Itenerari për kategorinë Kadete 65 km nga Fush Kruja në Shkodër . Neser dita e dytë…

BLLOKU I BANIMIT NË RRUGËN “QEMAL DRAÇINI” NË SHKODËR DREJT PËRFUNDIMIT TË PLOTË (VIDEO)

4000 metër katror, 700 metër katror gjelbërim do të jenë shumë shpejt të shfrytëzueshme nga banorët e bllokut të banimit në rrugën “Qemal Draçini” në Shkodër. Sot është hedhur shtresa e dytë e asfaltit, apo siç quhet në gjuhen teknike…

RRUGA “MALËSORËT E MULLIRIT” NË BERDICË PËRMIRËSON AKSESIN, ZHVILLON EKONOMINË (VIDEO)

Rruga “Malësorët e mullirit” në njësinë administrative Bërdicë të Bashkisë Shkodër, një rrugë e re e rikonstruktuar. ✅ Po punojmë për të përmirësuar aksesin, për të zhvilluar ekonominë e përmirësuar jetën e familjeve në fshatin Trush.

DREJT PËRFUNDIMIT RIKONSTRUKSIONI I RRUGËS “LODERTUNE” NË BASHKINË E SHKODRËS (FOTO)

Punimet për rikonstruksionin e rrugës “Lodërtune” në qytetin e Shkodrës, por shkojnë drejt përfundimit. Sot është hedhur shtresa e parë e asfaltit ose binderi siç quhet me gjuhën teknike. Ndërhyrja me një fond 100 milion lekë nga të ardhurat e…

KRYETARJA E BASHKISË SHKODËR VOLTANA ADEMI PRET PREFEKTIN E EDIRNE EKREM CANALP (FOTO)

Prefekti i Edirne z. Ekrem Canalp ka zhivilluar një vizitë zyrtare në Bashkinë e Shkodrës. Ai është pritur nga kryetarja e Bashkisë zj. Voltana Ademi dhe nënkryetarët. Kryebashkiakja Ademi ka bërë një panoramë të marrëdhënieve tradicionale në mes Turqisë dhe…