iShkodra

Shkodra Inteligjente

Sociale

BASHKIA SHKODËR VAZHDON TAKIMET SENSIBILIZUESE ANTI- KANABIS (VIDEO)

Bashkia e Shkodrës vazhdon takimet sensibilizuese në kuadër të parandalimit të kultivimit të bimëve narkotike në territor. Pas Njësisës Administrative Pult, ishte rradha e dy njësive të tjera në zonën e Dukagjinit, Shalës dhe Shoshit. Në takim kanë qenë të pranishëm përfaqësues të Policisë së Shtetit, specialistë të Bashkisë Shkodër, administratorë dhe kryetarë fshatrash të njësive administrative në Shalë e Shosh.

Sensibilizimi i banorëve në kuadër të parandalimit të kultivimit të bimëve narkotike në territor, është një prioritet i Bashkisë Shkodër. Takimet me njësitë administrative do të vazhdojnë pandërprerje dhe synohet minimizimi drejt zhdukjes i këtij fenomeni që sjell pasoja të parikuperueshme jo vetëm në jetën e atyre që i kultivojnë për shkak të penaliteteve ligjore por edhe tek ata që janë viktima të konsumimit të narkotikëve.

Më poshtë, gjeni një link me video nga aktiviteti.

BASHKIA SHKODËR VAZHDON TAKIMET SENSIBILIZUESE ANTI- KANABIS

Bashkia e Shkodrës vazhdon takimet sensibilizuese në kuadër të parandalimit të kultivimit të bimëve narkotike në territor. Pas Njësisës Administrative Pult, ishte rradha e dy njësive të tjera në zonën e Dukagjinit, Shalës dhe Shoshit. Në takim kanë qenë të pranishëm përfaqësues të Policisë së Shtetit, specialistë të Bashkisë Shkodër, administratorë dhe kryetarë fshatrash të njësive administrative në Shalë e Shosh. Sensibilizimi i banorëve në kuadër të parandalimit të kultivimit të bimëve narkotike në territor, është një prioritet i Bashkisë Shkodër. Takimet me njësitë administrative do të vazhdojnë pandërprerje dhe synohet minimizimi drejt zhdukjes i këtij fenomeni që sjell pasoja të parikuperueshme jo vetëm në jetën e atyre që i kultivojnë për shkak të penaliteteve ligjore por edhe tek ata që janë viktima të konsumimit të narkotikëve.

Posted by Bashkia Shkodër on Wednesday, April 10, 2019

Facebookmail

LEAVE A RESPONSE