iShkodra

Shkodra Inteligjente

Sport

PËRMBYLLEN NË PALLATIN E SPORTIT “QAZIM DERVISHI” AKTIVITETET E “JAVA OLIMPIKE” NË SHKODËR (FOTO)

Aktivitetet e Javës Olipmike janë përmbyllur sot në Pallatin e Sportit “Qazim Dervishi”. Në aktivitetet e organizuara, kanë marrë pjesë nxënës të shkollave 9- vjeçare dhe të mesme të rajonit tonë.

Në fund, për shkollat pjesëmarrëse janë shpërndarë certifikatat dhe kupat përkatëse. “Java Olimpike” ka ardhur si një organizim i Bashkisë së Shkodrës me DAR Shkodër dhe KOKSH.

Facebookmail

LEAVE A RESPONSE