iShkodra

Shkodra Inteligjente

Month: May 2019

SHKOLLA 9- VJEÇARE NË BARDHAJ TË BASHKISË SHKODËR AKTIVITET PËR PROMOVIMIN E FAMILJES (VIDEO)

Në kuadër të Javës së Familjes Shkolla 9- vjeçare “Bardhaj” ka organizuar një aktivitet të larmishëm. Ishin të pranishëm mësues, prind dhe nxënës, përfaqësues të ZAV Shkodër, të Njësisë Administrative etj. Takimi është përshëndetur nga kryetarja e Bashkisë Shkodër zj….

ZHVILLOHET MBLEDHJA E TASK- FORCE ANTIKANABIS PËR QARKUN E SHKODRËS (VIDEO)

Është zhvilluar mbledhja e rradhës e Task- Force Antikanabis për Qarkun e Shkodrës. Në fjalën e saj, kryetarja e Bashkisë Shkodër, zj. Voltana Ademi ka evidentuar se: – Bashkia Shkodër dhe strukturat e saj, në formë kapilare, janë angazhuar maksimalisht…

PËRFUNDON RIKONSTRUKSIONI I TRE RRUGËVE NË BERDICË NË BASHKINË SHKODËR (VIDEO)

Ka përfunduar rikonstruksioni i tre rrugëve në Njësinë Administrative Berdicë. Rruga “Palokaj”, “Gjergj Jakini” dhe “Malësorët e mullirit” janë tashmë në shërbim të banorëve të kësaj njësie administrative të Bashkisë së Shkodrës. Punimet për shtresat asfaltike, janë inspektuar nga kryetarja…

SISTEM DHE ASFALTIM I RRUGËS NË BERDICË E SIPËRME TË BASHKISË SHKODËR (VIDEO)

Nga të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër, ka nisur rikonstruksioni i rrugës në Berdicën e Sipërme. Është një rrugë me densitet të lartë banorësh tek e cila nuk është investuar prej të paktën 30 vitesh. Këtë e pohojnë vetë qytetarët,…

BASHKIA E SHKODRËS SHTRON IFTAR ME RASTIN E MUAJIT TË MADHËRUAR TË RAMAZANIT (VIDEO)

Me rastin e muajit të madhëruar të Ramazanit, Bashkia e Shkodrës ka shtruar një iftar. Në emër të Bashkisë së Shkodrës, ka bërë një përshëndetje të shkurtër kryetarja, zj. Voltana Ademi e cila ka uruar të gjithë besimtarët. Në emër…

BASHKIA SHKODËR VAZHDON RIPARIMIN E PEDONALEVE NË QYTET (FOTO)

Vazhdon puna për riparimin e pedonaleve në qytetin e Shkodrës. Dëmet e shkaktuara nga amortizimi dhe agjentët atmosferik, po riparohen edhe në pedonalen “Kol Idromeno”, një nga rrugët më të frekuentuara sidomos gjatë sezonit turistik. #PedonaleKolIdromeno PËR TË PARË MË…

VAZHDON PËRMIRËSIMI I INFRASTRUKTURËS NË QYTETIN E SHKODRËS (FOTO)

Vazhdojmë punimet për përmirësimin e infrastrukturë rrugore në qytetin e Shkodres, në rrugë e rrugica. Pas ndërhyrjes në Tregun Rus, i cili është në funksion të plotë, po punojmë për përmirësimin e infrastrukturës së rrugëve dhe rrugicave në këtë zonë….

RIKONSTRUKSIONI I RRUGËS “GJERJ JAKINI” NË BERDICË (VIDEO)

Rruga “Gjergj Jakini” në Berdicën e Sipërme do të ndryshojë shumë shpejt pamjen e saj. Një investim 100 milion lekë nga të ardhurat e Bashkisë Shkodër, ka mundësuar rikonstruksionin e saj të plotë. Punimet që po realizohen, janë inspektuar nga…

RIKONSTUKSIONI I RRUGËS “MALËSORËT E MULLIRIT” NË BERDICË (VIDEO)

“Malësorët e mullirit” është një tjetër rrugë në Njësinë Administrative Berdicë që i është nënshtruar rikonstruksionit të plotë falë investimit të Bashkisë së Shkodrës. Me një gjatësi 710 metër linear, për rikonstruksionin e saj janë akorduar 103 milion lekë nga…