iShkodra

Shkodra Inteligjente

Aktualitet

KRYETARJA E BASHKISË SHKODËR VOLTANA ADEMI: VKM- ja PËR PEZULLIMIN E PROKURIMEVE ANTIKUSHTETUESE (VIDEO)

Kryetarja e Bashkisë Shkodër zj. Voltana Ademi, i është përgjigjur interesit të gazetarëve lidhur me Vendimin e Këshillit të Ministrave për pezullimin e prokurimeve publike të qeverisjes vendore ppër muajin qershor 2019.

Zj. Ademi e ka cilësuar antikushtetues dhe në shkelje të ligjeve shqiptare dhe të konventave ndërkombëtare ku Shqipëria ka aderuar, vendimin e qeverisë shqiptare. Më posjhtë, mund të ndiqni të plotë intervistën e zj. Ademi për mediat.

Facebookmail

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *