iShkodra

Shkodra Inteligjente

Evente Sport

TURI I 76-të ÇIKLISTIK NDËRKOMBËTAR I SHQIPËRISË STARTON NGA SHKODRA (FOTO)

Turi i 76 Çiklistik i Shqipërisë, që zhvillohet nga data 20-25 maj, është një aktivitet ndërkombëtar ku marrin pjesë 11 ekipe, 4 janë italiane ndërsa ekipet e tjera nga Shqipëria, Kosova, Greqia, Belgjika, Kroacia, Maqedonia dhe Sllovenia.

Turi ndahet ne 5 etapa:

1. Shkoder – Reps – shkoder 193 km
2. Shkoder – Elbasan 183 km
3. Elbasan – Vlore 184 km
4. Vlore – Sarande 123 km
5. Sarande – Fier 162.5 km

Ky tur nis nga Shkodra qyteti i biçikletave dhe kampionëve të çiklizmit.

KLIKONI KËTU PËR MË SHUMË FOTO

Facebookmail

LEAVE A RESPONSE