iShkodra

Shkodra Inteligjente

Evente

PROMOVOHET “SHKODRA TOURIST OFFICIAL BRAND”, BASHKIA SHKODËR ME RISI KOMBËTARE (FOTO)

Bashkia e Shkodrës ka promovuar mbrëmjen e enjtes Shkodra Tourist Official Brand, një risi në nivel kombëtar. Është një iniciativë e mbështetur nga Bashkimi Europian dhe UNDP, që synon markimin e produkteve të territorit, duke filluar nga artizanati.

Sipas një grafiku të caktuar, projekti do të zhvendoset në zona të ndryshme të territorit të Bashkisë Shkodër, duke synuar promovimin e territorit, me të gjitha vlerat e tij, për vizitorë vendas dhe të huaj.

Facebookmail

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *