iShkodra

Shkodra Inteligjente

Month: July 2019

NIS PUNA PËR NDËRTIMIN E UJËSJELLËSIT QË ZGJIDH PROBLEMIN PËR RRETHINAT (VIDEO)

Bashkia e Shkodrës nis ndërtimin e një ujësjellësi të ri që do ti japë zgjidhje problemit shumë vjeçar të furnizimit me ujë të pijshëm në Njësinë Administrative Rrethina. Puna ka nisur në fshatin Kullaj të Postribës, aty ku do të…

SISTEMIM- ASFALTIM I RRUGËVE TË BRENDËSHME NË NJËSINË ADMINISTRATIVE GURI I ZI (FOTO)

Ka nisur puna në Njësinë Administrative Guri i Zi për sistemimin dhe asfaltimin e dy rrugëve të brendshme të tjera. Me një fond 11,5 milion lekë të reja, do të ndërhyhet në rrugën e Xhamisë dhe rrugën “Loro Ndoja”. Projekti…

POZICIONOHET BASHKIA SHKODËR: EDI RAMA URDHËRUESI DHE IDEATORI I REPRESIONIT POLICOR NDAJ NESH!

DEKLARATË PËR SHTYP E BASHKISË SHKODËR Bashkia e Shkodrës ka mbështetur dhe inkurajuar transparencën me mediat dhe qytetarët, luftën pa kompromis ndaj korrupsionit në të gjitha nivelet, nga kryeministri deri tek punonjësi më i thjeshtë i administratës shtetërore. Edhe sot,…

VAZHDOJNË PUNIMET NË RRUGËN “HAMIDIJE” NJË SHTOJ TË VJETËR (FOTO)

Pas përfundimit të infrastrukturës nëntokësore, aktualisht në rrugën “Hamidije” në fshatin Shtoj i Vjetër të Rrethinave, po punohet për vendosjen e bordurave në të gjithë gjatësinë e saj. Projekti i financuar nga të ardhurat e Bashkisë së Shkodrës, parashikon rikthimin…

NDËRHYRJA NË KOHË REKORD E MZSH SHKODËR SHUAN VATRËN E ZJARRIT NË MALIN E TARABOSHIT (VIDEO)

Pasditën e sotme një vatër zjarri është shfaqur në malin e Taraboshit në afërsi të qytetit të Shkodrës. Me të marrë informacionin, janë drejtuar me shpejëtësi drejt vendngjarjes makina zjarrëfikëse dhe efektivë të MZSH-së së Bashkisë Shkodër. Ndërhyrja në kohë…

MIRËMBAJTJA E ZAKONSHME E OBJEKTEVE ARSIMORE NË BASHKINË SHKODËR (FOTO)

Bashkia e Shkodrës vazhdon mirëmbajtjen e zakonshme të objekteve arsimore në territorin e saj. Në shkollën “Salo Halili” është kryer rikonstruksioni i plotë i hidroizolimit të terracës. Në shkollën “Ndre Mjeda” ka përfunduar zëvendësimi i hidroizolimeve dhe shtresave të dyshemesë…

PASTRIMI I KANALEVE KULLUESE TË DYTA DHE TË TRETA NË BASHKINË SHKODËR (VIDEO)

Sipas planit të veprimit të miratuar, Bashkia e Shkodrës vazhdon punën për pastrimin e kanaleve kulluese të dyta dhe të treta. Aktualisht, po punohet në Njësinë Administrative Dajç dhe në Velipojë. Konkretisht, po punohet në Shirq të Dajçit, ku janë…

VLLAZNIA NIS ZYRTARISHT PËRGARITJET PËR SUPERLIGË, SOT STËRVITJA E PARË NË STADIUMIN “LORO BORIÇI”

Futbollistet e Vllaznise me ne fund pritet te zbresin ne fushen e stervitjes. Ato jane njoftuar qe pasditen e sotme te jene ne ambjentet e stadiumit “Loro Boriçi” per te zhvilluar seancen e pare stervitore. Te pakten nga sa merret…

PËRFUNDON RIKUALIFIKIMI I BLLOKUT TË BANIMIT NË XHABIJE (FOTO)

Përfundon rikualifikimi i bllokut të banimit në lagjen “Xhabije” të qytetit të Shkodrës. Projekti i financuar nga Bashkia e Shkodrës në kuadër të mirëmbajtjes dhe riparimit të rrugëve në qytet, ka mundësuar ndërtimin e kanalizimit të ujrave të bardha- KUB…