iShkodra

Shkodra Inteligjente

Month: September 2019

BASHKIA SHKODËR VAZHDON TRADITËN, ORGANIZOHET PANAIRI “EJA N’ DAJÇ” (VIDEO)

Bashkia e Shkodrës ka organizuar edhe këtë vit “Eja n’ Dajç”, panairin tradicional tashmë që promovon vlerat e traditës në njësitë administrative. Sivjet, bashkë me panairin, janë bashkëngjitur edhe aktivitete të kuadër të Ditës Botërore të Turizmit. Panari është një…

KfW DHE SECO FINANCOJNË UJËSJELLËS KANALIZIME SHKODËR, AKORDOHEN 27 MILION EURO (FOTO)

KfW dhe SECO do të financojnë në sistemin e ujësjellësit dhe kanalizimeve të ujërave të zeza në Bashkinë Shkodër. Bashkia Shkodër është përzgjedhur duke u bërë pjesë e programit të Infrastrukturës Bashkiake. Gjatë takimit me përfaqësues të KfW dhe përfaqësues…

BASHKIA SHKODËR OFRON KAPACITETET E SAJ PËR BANORËT E ZONAVE TË PREKURA NGA TERMETI

Bashkia e Shkodrës po ndjek me vëmendjen e duhur situatën e krijuar nga termetet e njëpasnjëshme në zonën e Tiranës dhe të Durrësit. Shprehim solidaritetin me të gjithë qytetarët, të cilët sot kanë nevojë më shumë se asnjëherë të ndjehen…

DITA E BIÇIKLETAVE NË SHKODËR (VIDEO)

Biçikleta, mjeti tradicional i lëvizjes së shkodranëve, ka qenë në qendër të aktiviteteve të organizuara ditën e sotme nga Bashkia e Shkodrës në bashkëpunim me “The Door”. “Dita e Biçikletave” ka startuar që të premten, teksa para servileve të biçikletave…

SISTEMIM- ASFALTIM RRUGA E MOLLOJSVE, BERDICË E SIPERME (VIDEO)

Investimet në infrastrukturë në Bashkinë e Shkodrës janë shtrirë jo vetëm në qytet por edhe në të gjitha njësitë administrative. Në Berdicë të Siperme, prej disa ditësh kanë nisur punimet për sistemim- asfaltim të rrugës së Mollojsve, me gjatësi 225…

RIKONSTRUKSION I BLLOKUT TË BANIMIT RRUGA “HAMIT GJYLBEGU” NË QYTET (VIDEO)

Blloku i banimit në rrugën “Hamit Gjylbegu” është kantieri më i ri që ka hapur Bashkia e Shkodrës në qytet. Një zonë ku nuk ishte ndërhyrë prej rreth 30 vitesh, shumë shpejt do të ndryshojë pamje falë investimit 10.6 milion…

SISTEMIM- ASFALTIM RRUGË TË BRENDSHME SAMRISHT I VJETËR (VIDEO)

Me një investim 14.5 milion lekë të reja nga të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër, ka nisur sistemim- asfaltimi i rrugëve të brendshme të fshatit Samrisht i Vjetër në Njësinë Administrative Dajç. Projekti i Bashkisë Shkodër parashikon asfalt në sipërfaqe…

VITI I RI SHKOLLOR NË BASHKINË E SHKODRËS, 120 FËMIJË NË MJEDISET E REJA TË KOPSHTIT (VIDEO)

Si në të gjithë vendin, dita e sotme ka shënuar fillimin e vitit të ri shkollor edhe në Bashkinë e Shkodrës. 120 fëmijë të lagjes numër 1 të qytetit, e nisin këtë vit në mjediset e reja të kopshtit “Ngjyrat”,…

ÇANTA DHE MJETE MËSIMORE PËR FËMIJËT E FAMILJEVE NË NEVOJË NGA BASHKIA SHKODËR (VIDEO)

Edhe pak orë, starton viti i ri shkollor në Shkodër. Si edhe vitet e tjera, si në çdo ditë të vitit, Bashkia Shkodër është pranë familjeve më në nevojë edhe në këtë moment të rëndësishëm për fëmijët. Në Qendren Komunitare…