iShkodra

Shkodra Inteligjente

Sociale

VIZITA MJEKËSORE FALAS NË QENDREN KOMUNITARE MULTIFUNKSIONALE “PËR FAMILJEN” (VIDEO)

200 familje do të përfitojnë vizita dhe ekzaminime mjekësore falas në Qendren Komunitare Multifunksionale “Për Familjen” në Bashkinë e Shkodrës. Një ekip mjekësh nga Koreja e Jugut, gjatë gjithë ditës së sotme do të ofrojnë këtë shërbim për të gjitha moshat.

Gjithsej, janë 12 mjekë, 2 farmacistë dhe 18 persona ekip mbështetës, të cilët do të ofrojnë vizita e ekzaminime:

– Elektrokardiogramë
– Urolog
– Ortoped
– Pediater
– Dentist
– Mjek i përgjithshëm
– Laborant

Jai Jin Kin, misionar i fondacionit “Paqe e gëzim” me aktivitet në rajonin e Shkodrës shprehet mjaft i kënaqur jo vetëm për mundësinë e krijuar për qytetarët shkodranë por edhe mikpritej dhe vlerësimin e e gjetur për aktivitetin e tij.

Shërbimi i ofruar në Qendren Komunitare Multifunksionale “Për Familjen”, vjen në kuadër të akt- marrëveshjes së bashkëpunimit që Bashkia Shkodër ka me Shoqatën “Shpresë për botën”, një partneritet i qëndrueshëm dhe që thellohet nga viti në vit.

VIZITA MJEKËSORE FALAS NË QENDREN KOMUNITARE MULTIFUNKSIONALE “PËR FAMILJEN”.

200 familje do të përfitojnë vizita dhe ekzaminime mjekësore falas në Qendren Komunitare Multifunksionale “Për Familjen” në Bashkinë e Shkodrës. Një ekip mjekësh nga Koreja e Jugut, gjatë gjithë ditës së sotme do të ofrojnë këtë shërbim për të gjitha moshat.Gjithsej, janë 12 mjekë, 2 farmacistë dhe 18 persona ekip mbështetës, të cilët do të ofrojnë vizita e ekzaminime:- Elektrokardiogramë- Urolog- Oprtped- Pediater- Dentist- Mjek i përgjithshëm- LaborantJai Jin Kin, misionar i fondacionit “Paqe e gëzim” me aktivitet në rajonin e Shkodrës shprehet mjaft i kënaqur jo vetëm për mundësinë e krijuar për qytetarët shkodranë por edhe mikpritej dhe vlerësimin e e gjetur për aktivitetin e tij. Shërbimi i ofruar në Qendren Komunitare Multifunksionale “Për Familjen”, vjen në kuadër të akt- marrëveshjes së bashkëpunimit që Bashkia Shkodër ka me Shoqatën “Shpresë për botën”, një partneritet i qëndrueshëm dhe që thellohet nga viti në vit.

Posted by Bashkia Shkodër on Tuesday, 10 September 2019

Facebookmail

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *