iShkodra

Shkodra Inteligjente

Month: October 2019

DREJT PËFUNDIMIT PUNIMET NË BLLOKUN E BANIMIT NË RRUGËN “QAZIM HOXHA” NË SHKODËR (VIDEO)

Banorët e bllokut të banimit në rrugën “Qazim Hoxha” në qytetin e Shkodrës, kanë tashmë një ambjent totalisht të ndryshuar. Me një investim 4.2 milion lekë të reja nga të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër, është bërë e mundur rikonstruksioni…

KRYEBASHKIAKJA VOLTANA ADEMI PRET SHEFEN E SDC-së CHANTAL NICOD (FOTO)

Shefja e Agjensisë Zviceriane për Bashkëpunim dhe Zhvillim- SDC, zj. Chantal Nicod dhe delegacioni që e shoqëronte, janë pritur në një takim nga kryetarja e Bashkisë së Shkodrës zj. Voltana Ademi. Qytetarja e parë e Shkodrës i ka uruar mirëseardhjen…

PËRKUJTOHET NË SHKODËR KRYENGRITJA ANTIKOMUNISTE HUNGAREZE 1956 (VIDEO)

Kryengritja Antikomuniste Hungareze e vitit 1956, është përkujtuar si çdo vit në Shkodër. I pranishëm ishte edhe ambasadori Hungarisë në vendin tonë, Lorent Balla. Fillimisht, diplomati hungarez, i shoqëruar edhe nga Konsulli i Nderit i Hungarisë z. Kliti Hoti, ka…

TAKIMI PËR MENAXHIMIN E BAZENEVE UJORE, DIGAVE E REZERVUARËVE NË QARKUN E SHKODRËS (VIDEO)

Menaxhimi i bazeneve ujore, digave, rezervuarëve në Qarkun e Shkodrës, ishte në qendrër të një takimi të thirrur nga Prefekti i Qarkut Shkodër. E pranishme në takim ishte edhe kryetarja e Bashkisë së Shkodrës zj. Voltana ADEMI, e cila ka…

VAZHDOJNË PUNIMET NË BLLOKUN E BANIMIT “HENRIK LACA” NË LAGJEN NR. 5 TË SHKODRËS (FOTO)

Më shumë se 100 familje do të përfitojnë nga rikonstruksioni i plotë i bllokut të banimit në rrugën “Henrik Laca” në lagjen nr. 5 të qytetit të Shkodrës. Pasi janë realizuar ndërhyrjet në infrastrukturën nëntokësore, aktualisht po punohet në sipërfaqen…

FESTIVALI I KËNGËS QYTETARE “LULEBORË” KURORËZON FITUESIT (FOTO)

Ka ulur siparin Festivali i Këngës Qytetare “Luleborë”, duke shënuar një tjetër arritje për artin shkodran e shqiptarë. 16 artistë kanë konkurruar për dy netë me rradhë në Teatrin “Migjeni”, duke shpallur edhe fituesit. Çmimin e parë e mori kënga…

DREJT PËRFUNDIMIT PUNIMET NË RRUGËN “ZABELEJ” NË QYTETIN E SHKODRËS (VIDEO)

Një tjetër rrugë po rikthehet në gjendjen optimale në qytetin e Shkodrës. Me një investim 11 milion lekë të reja, nga të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër, është mundësuar rikonstruksioni i plotë i kanalizimeve të ujërave të zeza- KUZ, kanalizimeve…

RIKONSTRUKSIONI I KANALITIT UJITËS NË NJËSINË ADMINISTRATIVE BERDICË (VIDEO)

Gjatë 4 viteve të fundit, Bashkia e Shkodrës ka patur në qendër të vëmendjes edhe sektorin e bujqësisë. Krahas sistemit dhe vënies në shfrytëzim të kanaleve kulluese, paralelisht është punuar edhe në rrjetin e ujitjes. Investimi më i fundit është…