iShkodra

Shkodra Inteligjente

Aktualitet

PËRFUNDON SISTEMIM- ASFALTIMI I RRUGËS “HAMIDIJE” NË NJËSINË ADMINISTRATIVE RRETHINA (VIDEO)

Me një gjatësi 1.1 km, punimet e sistemim- asfaltimit të rrugës “Hamidije” në fshatin Shtoj i Vjetës në Njësisnë Administrative Rrethina, po shkojnë drejt përfundimit të plotë. Investimi me vlerë 18.2 milion lekë të reja është bërë i mundur nga të ardhurat e vetë Bashkisë së Shkodrës.
Si në të gjitha ndërhyrjet e tjera, janë kryer të gjitha punimet nëntokësore, për të vazhduar me sipërfaqen, asfaltimin dhe sinjalistikën vertikale dhe horizontale.
Me përfundimin e punimeve, impakti do të jetë i ndjeshëm për një zonë me densitet të lartë banorësh por edhe qarkullimi të mjeteve dhe mallrave.

PËRFUNDON SISTEMIM- ASFALTIMI I RRUGËS “HAMIDIJE” NË NJËSINË ADMINISTRATIVE RRETHINA

Me një gjatësi 1.1 km, punimet e sistemim- asfaltimit të rrugës “Hamidije” në fshatin Shtoj i Vjetës në Njësisnë Administrative Rrethina, po shkojnë drejt përfundimit të plotë. Investimi me vlerë 18.2 milion lekë të reja është bërë i mundur nga të ardhurat e vetë Bashkisë së Shkodrës. Si në të gjitha ndërhyrjet e tjera, janë kryer të gjitha punimet nëntokësore, për të vazhduar me sipërfaqen, asfaltimin dhe sinjalistikën vertikale dhe horizontale.Me përfundimin e punimeve, impakti do të jetë i ndjeshëm për një zonë me densitet të lartë banorësh por edhe qarkullimi të mjeteve dhe mallrave.

Posted by Bashkia Shkodër on Wednesday, October 9, 2019

Facebookmail

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *