iShkodra

Shkodra Inteligjente

Shkodra jonë

DREJT PËRFUNDIMIT PUNIMET NË RRUGËN “KAMILO LIBARDI” NË SHKODËR (VIDEO)

Punimet në rrugën “Kamilo Libardi” në lagjen nr. 5 të qytetit të Shkodrës, po shkojnë drejt përfundimit. Investimi, shumë i rëndësishëm në një zonë të re të banuar dhe me densitet të madh në qytetin e Shkodrës, është mundësuar nga të ardhurat e vetë Bashkisë.

Projekti i jep zgjidhje përfundimtare problemeve të kësaj rruge, duke nisur me kanalizimet e ujrave të zeza- KUZ, kanalizimet e ujrave të bardha- KUB, rrjetin e ujësjellësit, ndriçimin LED dhe sinjalistikën vertikale e horizontale.

DREJT PËRFUNDIMIT PUNIMET NË RRUGËN “KAMILO LIBARDI” NË SHKODËR

Punimet në rrugën “Kamilo Libardi” në lagjen nr. 5 të qytetit të Shkodrës, po shkojnë drejt përfundimit. Investimi, shumë i rëndësishëm në një zonë të re të banuar dhe me densitet të madh në qytetin e Shkodrës, është mundësuar nga të ardhurat e vetë Bashkisë.Projekti i jep zgjidhje përfundimtare problemeve të kësaj rruge, duke nisur me kanalizimet e ujrave të zeza- KUZ, kanalizimet e ujrave të bardha- KUB, rrjetin e ujësjellësit, ndriçimin LED dhe sinjalistikën vertikale e horizontale.

Posted by Bashkia Shkodër on Friday, October 18, 2019

Facebookmail

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *