iShkodra

Shkodra Inteligjente

Month: November 2019

MARATONA E PAVARËSISË SHKODËR- ULQIN NË NDERIM TË VIKTIMAVE TË TERMETIT NË SHQIPËRI (VIDEO)

Maratona e Pavarësisë, për të 9- in edicion është nisur nga Shkodra drejt Ulqinit. Organizimi i saj nga Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e zi me mbështetjen e Bashkisë së Shkodrës dhe Komunës së Ulqinit, iu dedikua viktimave të…

BASHKIA SHKODËR VË NË DISPOZICION KAPACITETET E VETA AKOMODUESE PËR FAMILJET E PREKURA NGA TERMETI (VIDEO)

Bashkia e Shkodrës, ndjek në vazhdimësi, me dhimbje e shqetësim situatën e jashtëzakonshme të krijuar nga tërmeti në Thumanë dhe Durrës. Prej më shumë se 24 orëve, MZSH Shkodër bashkë me Ushtrinë Shqiptare dhe organizmat e tjera vendase e të…

PANAIRI PËRMBYLLËS I NJËSIVE ADMINISTRATIVE TË BASHKISË SHKODËR (VIDEO)

Bashkia Shkodër, ka organizuar për të tretin vit rradhazi aktivitetin “Promovimi i vlerave dhe resurseve të trashëgimisë kulturore, natyrore dhe produkteve të territorit të 11 njësive administrative”, panairi përmbyllës për të gjithë territorin. Ky aktivitet u realizua në kuadër të…

DELEGACIONI I KOMUNËS FERIZAJ PRITET NGA KRYEBASHKIAKJA E SHKODRËS VOLTANA ADEMI (VIDEO)

Një delegacion i Këshillit Komunal të Komunës Ferizaj në Kosovë, është pritur nga kryetarja e Bashkisë së Shkodrës zj. Voltana Ademi. Delegacioni kosovar kryesohet nga kryetarja e Këshillit Komunal Ferizaj zj. Kristina Gashi Bytyçi dhe në përbërje kishte 30 këshilltarë…

BASHKIA SHKODËR DENONCON DËMTIMIN E PRONËS PUBLIKE, KËRKON NDIHMËN E POLICISË SË SHTETIT

Nuk është ky shembulli i Shkodrës. Një tjetër rast i demtimit të pronës tonë të përbashkët, investimeve të Bashkisë Shkodër nga taksat e shkodranëve. Bashkia Shkodër, denoncon ketë rast të shëmtuar, i cili regjistrohet rishtaz në zonën e Gjuhadolit ku…

MENAXHIMI I AKSEVE NACIONALE/RURALE NË SITUATË TË MUNDSHME EMERGJENTE (VIDEO)

Në mbledhjen e rradhës së organizuar nga Prefekti i Qarkut Shkodër, është diskutuar për menaxhimin e problematikave të situatave emergjente të mundshme në akset rrugore nacionale/rurale në rajon. Përveç drejtuesve të Bashkive të Qarkut, ishin të pranishëm edhe drejtues të…

RIKONSTRUKSIONI I RRUGËVE TË BRENDSHME NË GURIN E ZI (FOTO)

Rruga e Xhamisë dhe rruga “Loro Nodaj” në Njësinë Administrative Guri i Zi kanë përfunduar krejtësisht. Është investim i rradhës me të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër, me një fond 11,5 milion lekë të reja në kuadër të sistemimit dhe…

DREJT PËRFUNDIMIT RIKONSTRUKSIONI I SHTËPISË SË FËMIJËS 0 – 5 VJEÇ NË BASHKINË E SHKODRËS (VIDEO)

Po shkojnë drejt finalizimit punimet e rikonstruksionit të Shtëpisë së Fëmijës 0 – 5 vjeç në qytetin e Shkodrës. Është projekti më i ri i Bashkisë së Shkodrës në në fushën e shërbimeve sociale. Përmes rikonstruksionit dhe mobilimit, synohet përmirësimi…

EKSPOZITA “TOTALITARIZMI NË EUROPË” NË MJEDISET E VENDIT TË DËSHMISË KUJTESËS NË SHKODËR (VIDEO)

Delagacioni i Platformës së Kujtesës dhe Ndërgjegjes Europiane ka prezantuar sot në Shkodër ekspozitën “Totalitarizmi në Europë”. Për ekspozimin e stendave që përqendroheshin kryesisht në regjimin komunist dhe atë nazi- fashist në Europë, përfshihej edhe diktatura komuniste e Shqipërisë në…