iShkodra

Shkodra Inteligjente

Shkodra jonë

RIKUALIFIKIM URBAN BLLOKU I BANIMIT “DAUT BORIÇI” NË BASHKINË E SHKODRËS (VIDEO)

Bashkia e Shkodrës vijon rikualifikimin urban të blloqeve të banimit në qytet. Me një fond rreth 8 milion lekë të reja nga të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër, ka nisur puna në bllokun e banimit në rrugën “Daut Boriçi”.

Projekti i Bashkisë Shkodër parashikon ndërhyrje të plotë me sipërfaqe asfaltike 755 metër katror, trotuare me pllaka 620 metër katror, kanalizime të ujrave të bardha- KUB 280 metër linear, kanalizime të ujrave të zeza- KUZ 240 metër linear, rrjet ujësjellësi 270 metër linear, ndriçim LED me 14 ndriçues, vend parkimi për biçikleta, sinjalistikë horizontale dhe vertikale.

Me përfundimin e kësaj ndërhyrje, impakti i projektit do të jetë i ndjeshëm, në një zonë me densitet të lartë banorësh në pallate dhe shtëpia private.

RIKUALIFIKIM URBAN BLLOKU I BANIMIT “DAUT BORIÇI”

Bashkia e Shkodrës vijon rikualifikimin urban të blloqeve të banimit në qytet. Me një fond rreth 8 milion lekë të reja nga të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër, ka nisur puna në bllokun e banimit në rrugën “Daut Boriçi”.Projekti i Bashkisë Shkodër parashikon ndërhyrje të plotë me sipërfaqe asfaltike 755 metër katror, trotuare me pllaka 620 metër katror, kanalizime të ujrave të bardha- KUB 280 metër linear, kanalizime të ujrave të zeza- KUZ 240 metër linear, rrjet ujësjellësi 270 metër linear, ndriçim LED me 14 ndriçues, vend parkimi për biçikleta, sinjalistikë horizontale dhe vertikale.Me përfundimin e kësaj ndërhyrje, impakti i projektit do të jetë i ndjeshëm, në një zonë me densitet të lartë banorësh në pallate dhe shtëpia private.

Posted by Bashkia Shkodër on Friday, November 1, 2019

Facebookmail

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *