iShkodra

Shkodra Inteligjente

Shkodra jonë

DREJT PËRFUNDIMIT RIKONSTRUKSIONI I SHTËPISË SË FËMIJËS 0 – 5 VJEÇ NË BASHKINË E SHKODRËS (VIDEO)

Po shkojnë drejt finalizimit punimet e rikonstruksionit të Shtëpisë së Fëmijës 0 – 5 vjeç në qytetin e Shkodrës. Është projekti më i ri i Bashkisë së Shkodrës në në fushën e shërbimeve sociale.

Përmes rikonstruksionit dhe mobilimit, synohet përmirësimi i shërbimeve për fëmijët.

Gjithashtu hapësirat e saj po riorganizohen me synim rritjen e shërbimeve ditore dhe të kujdesit alternativ duke e projektuar këtë institucion drejt rritjes së shërbimeve komunitare dhe kthimin gradual të tij në një Qendër Komunitare Multifunksionale. Realizimi i këtij projekti mundësohet nga bashkëpunimi me shoqërinë “AGNA” sh.a.

DREJT PËRFUNDIMIT RIKONSTRUKSIONI I SHTËPISË SË FËMIJËS 0 – 5 VJEÇ

Po shkojnë drejt finalizimit punimet e rikonstruksionit të Shtëpisë së Fëmijës 0 – 5 vjeç në qytetin e Shkodrës. Është projekti më i ri i Bashkisë së Shkodrës në në fushën e shërbimeve sociale.Përmes rikonstruksionit dhe mobilimit, synohet përmirësimi i shërbimeve për fëmijët. Gjithashtu hapësirat e saj po riorganizohen me synim rritjen e shërbimeve ditore dhe të kujdesit alternativ duke e projektuar këtë institucion drejt rritjes së shërbimeve komunitare dhe kthimin gradual të tij në një Qendër Komunitare Multifunksionale. Realizimi i këtij projekti mundësohet nga bashkëpunimi me shoqërinë “AGNA” sh.a.#BashkiaShkoder #SherbimeKomunitarePerFamiljen#FemijetTeParet

Posted by Bashkia Shkodër on Wednesday, 6 November 2019

Facebookmail

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *