iShkodra

Shkodra Inteligjente

Shkodra jonë

BASHKIA SHKODËR DENONCON DËMTIMIN E PRONËS PUBLIKE, KËRKON NDIHMËN E POLICISË SË SHTETIT

Nuk është ky shembulli i Shkodrës. Një tjetër rast i demtimit të pronës tonë të përbashkët, investimeve të Bashkisë Shkodër nga taksat e shkodranëve.

Bashkia Shkodër, denoncon ketë rast të shëmtuar, i cili regjistrohet rishtaz në zonën e Gjuhadolit ku dëmtohen ndriçuesit rrugorë nga persona të papërgjegjshëm.

Ftojmë qytetarët të denoncojne raste të tilla dhe të reagojmë të gjithë së bashku nderkohë që i bejmë kërkesë Policisë së Shtetit të veprojë me forcën e ligjit mbi autorët.

Facebookmail

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *