iShkodra

Shkodra Inteligjente

Evente

PANAIRI PËRMBYLLËS I NJËSIVE ADMINISTRATIVE TË BASHKISË SHKODËR (VIDEO)

Bashkia Shkodër, ka organizuar për të tretin vit rradhazi aktivitetin “Promovimi i vlerave dhe resurseve të trashëgimisë kulturore, natyrore dhe produkteve të territorit të 11 njësive administrative”, panairi përmbyllës për të gjithë territorin.

Ky aktivitet u realizua në kuadër të promovimit të potencialeve zhvillimore të territoreve të 11 njësive administrative të Bashkisë Shkodër. Në këtë panair janë prezantuar produktet bujqësore e blegtorale tipike të territorit, resurset natyrore, pasuritë e trashëgimisë kulturore dhe gatimet tradicionale.

PANAIRI PËRMBYLLËS I NJËSIVE ADMINISTRATIVE TË BASHKISË SHKODËR

Bashkia Shkodër, ka organizuar për të tretin vit rradhazi aktivitetin “Promovimi i vlerave dhe resurseve të trashëgimisë kulturore, natyrore dhe produkteve të territorit të 11 njësive administrative”, panairi përmbyllës për të gjithë territorin.Ky aktivitet u realizua në kuadër të promovimit të potencialeve zhvillimore të territoreve të 11 njësive administrative të Bashkisë Shkodër. Në këtë panair janë prezantuar produktet bujqësore e blegtorale tipike të territorit, resurset natyrore, pasuritë e trashëgimisë kulturore dhe gatimet tradicionale.

Posted by Bashkia Shkodër on Friday, 22 November 2019

Facebookmail

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *