iShkodra

Shkodra Inteligjente

Aktualitet

MARATONA E PAVARËSISË SHKODËR- ULQIN NË NDERIM TË VIKTIMAVE TË TERMETIT NË SHQIPËRI (VIDEO)

Maratona e Pavarësisë, për të 9- in edicion është nisur nga Shkodra drejt Ulqinit. Organizimi i saj nga Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e zi me mbështetjen e Bashkisë së Shkodrës dhe Komunës së Ulqinit, iu dedikua viktimave të tërmetit të 26 nëntorit në Durrës dhe Thumanë.

Para nisjes, u mbajt një minutë heshtje në nderim të jetëve që u shuan nga fatkeqësia natyrore në vendin tonë.

Facebookmail

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *