iShkodra

Shkodra Inteligjente

Aktualitet

ZHVILLOHET MBLEDHJA E KOMITETIT TË EMERGJENCAVE TË QARKUT SHKODËR (VIDEO)

Në mbledhjen e Komitetit të Emergjencave Civile të Qarkut Shkodër, kryebashkiakja zj. Voltana Ademi ka bërë një panoramë të situatës së evidentuar në Bashkinë e Shkodrës pas tërmetit të 26 Nëntorit.

Në hyrje të fjalës së saj zj. Ademi ka përcjellë ngushëllimet për jetët e humbura në Durrës e Thumanë nga kjo fatkeqësi natyrore, duke rishprehur gatishmërinë e Bashkisë së Shkodrës dhe qytetarëve shkodranë për të dhënë kontribut në tejkalimin e situatës së rëndë të krijuar pas 26 Nëntorit.

Më poshtë, mund të ndiqni fjalën e plotë të kryetares së Bashkisë Shkodër zj. Voltana Ademi mbajtur në mbledhjen e Komitetit të Eemrgjencave Civile të Qarkut.

MBLEDHJA E KOMITETIT TË EMERGJENCAVE TË QARKUT SHKODËR

Në mbledhjen e Komitetit të Emergjencave Civile të Qarkut Shkodër, kryebashkiakja zj. Voltana Ademi ka bërë një panoramë të situatës së evidentuar në Bashkinë e Shkodrës pas tërmetit të 26 Nëntorit.Në hyrje të fjalës së saj zj. Ademi ka përcjellë ngushëllimet për jetët e humbura në Durrës e Thumanë nga kjo fatkeqësi natyrore, duke rishprehur gatishmërinë e Bashkisë së Shkodrës dhe qytetarëve shkodranë për të dhënë kontribut në tejkalimin e situatës së rëndë të krijuar pas 26 Nëntorit.Më poshtë, mund të ndiqni fjalën e plotë të kryetares së Bashkisë Shkodër zj. Voltana Ademi mbajtur në mbledhjen e Komitetit të Eemrgjencave Civile të Qarkut.

Posted by Bashkia Shkodër on Monday, December 2, 2019

Facebookmail

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *