iShkodra

Shkodra Inteligjente

Evente

FORUM SOCIAL NË KUADËR TË DITA NDËRKOMBËTARE E PERSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR (VIDEO)

Me rastin e 3 Dhjetorit, Ditës Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuar, është mbajtur Forumi Social me temë “Jetesa e pavarur, një ëndërr apo një realitet për personat me aftësi të kufizuar”.
I organizuar në mjediset e Qendrës “Kardinal Mikel Koliqi”, të pranishëm dhe referues kanë qenë përfaqësues të komuniteteve fetare, drejtues të qeverisjes vendore, të shoqatave që kanë në focus këtë kategori shoqërore, drejtues të institucioneve të varësisë nga dikasteret qendrore etj.
Në këtë Forum kanë referuar autoritete fetare, të qeverisjes vendore, të shoqata e institucioneve shtetërore që kanë në fokusin e tyre këtë kategori sociale.

DITA NDËRKOMBËTARE E PERSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR

Me rastin e 3 Dhjetorit, Ditës Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuar, është mbajtur Forumi Social me temë “Jetesa e pavarur, një ëndërr apo një realitet për personat me aftësi të kufizuar”.I organizuar në mjediset e Qendrës “Kardinal Mikel Koliqi”, të pranishëm dhe referues kanë qenë përfaqësues të komuniteteve fetare, drejtues të qeverisjes vendore, të shoqatave që kanë në focus këtë kategori shoqërore, drejtues të institucioneve të varësisë nga dikasteret qendrore etj.Në këtë Forum kanë referuar autoritete fetare, të qeverisjes vendore, të shoqata e institucioneve shtetërore që kanë në fokusin e tyre këtë kategori sociale.

Posted by Bashkia Shkodër on Tuesday, December 3, 2019

Facebookmail

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *