iShkodra

Shkodra Inteligjente

Evente

PËRKUJTOHET “13 DHJETOR 1990” NË QYTETIN E SHKODRËS, DITA KUR U RRËZUA BUSTI I DIKTATORIT (VIDEO)

“13 Dhjetor 1990” është përkujtuar si çdo vit në qytetin e Shkodrës. 29 vjet më pare, shkodranët hoqën nga sheshi kryesor i qytetit të tyre, bustin e diktatorit komunist. Në memorialin që perjetëson ngjarjen, në sheshin para Bashkisë së Shkodrës, u bënë homazhe dhe u vendosën kurora me lule. Fjalën e rastit e mbajti kryetarja e Bashkisë së Shkodrës, zj. Voltana Ademi.

PËRKUJTOHET NË SHKODËR "13 DHJETORI 1990"

“13 Dhjetor 1990” është përkujtuar si çdo vit në qytetin e Shkodrës. 29 vjet më pare, shkodranët hoqën nga sheshi kryesor i qytetit të tyre, bustin e diktatorit komunist. Në memorialin që perjetëson ngjarjen, në sheshin para Bashkisë së Shkodrës, u bënë homazhe dhe u vendosën kurora me lule. Fjalën e rastit e mbajti kryetarja e Bashkisë së Shkodrës, zj. Voltana Ademi.

Posted by Bashkia Shkodër on Friday, December 13, 2019

Facebookmail

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *