iShkodra

Shkodra Inteligjente

Evente Sociale

BASHKIA SHKODËR ORGANIZON AKTIVITETE PËR FËMIJËT ME RASTIN E FESTAVE TË FUNDVITIT (VIDEO)

Në kuadër të festave të fundvitit, Krishtlindjes dhe Vitit të Ri, Bashkia e Shkodrës vazhdon organizimin e festave për fëmijët.
Në mjediset e Qendres Komunitare “Për familjen” Nr. 5, u zhvillua aktiviteti i rradhës me fëmijët për festat e fundvitit.

Në atmosferen e këngeve, recitimeve dhe valleve, fëmijë përcollën urimet e tyre për të ftuarit në aktivitet.
Me mbështjetjen e partnereve të Bashkisë së Shkodrës si “Terre des hommes”, të gjithë fëmijëve iu mundësua nga një dhuratë simbolike për Vitin e Ri, si një formë urimi dhe mbarësie për çdo fëmijë.

#BashkiaShkoder #TerreDesHommes #SherbimeveKomunitarePerFamiljen #FemijetTeparet #FestoMeFemijet

ATMOSFERË FESTIVE PËR FËMIJËT PËR FESTAT E FUNDVITIT

Në kuadër të festave të fundvitit, Krishtlindjes dhe Vitit të Ri, Bashkia e Shkodrës vazhdon organizimin e festave për fëmijët.Në mjediset e Qendres Komunitare "Për familjen" Nr. 5, u zhvillua aktiviteti i rradhës me fëmijët për festat e fundvitit. Në atmosferen e këngeve, recitimeve dhe valleve, fëmijë përcollën urimet e tyre për të ftuarit në aktivitet. Me mbështjetjen e partnereve të Bashkisë së Shkodrës si “Terre des hommes”, të gjithë fëmijëve iu mundësua nga një dhuratë simbolike për Vitin e Ri, si një formë urimi dhe mbarësie për çdo fëmijë. #BashkiaShkoder #TerreDesHommes #SherbimeveKomunitarePerFamiljen #FemijetTeparet #FestoMeFemijet

Posted by Bashkia Shkodër on Thursday, December 26, 2019

Facebookmail

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *