iShkodra

Shkodra Inteligjente

Evente Sociale

FESTA E VITIT TË RI NË QENDRËN KOMUNITARE MULTIFUNKSIONALE “PËR FAMILJEN” (VIDEO)

Aktivitetet festive të fundivit vazhduan në qendrën Multifunksionale “Për Familjen”. Këngë, lojra dhe argëtim u dhurua nga fëmijët e kësaj qendre. Aktiviteti u zhvillua në bashkëpunim më organizata partnere ARISIS dhe Shpresë Për Botën.

#BashkiaShkodër #shërbimekomunitarePërFamiljen
#ARSISOrganizatëShoqëroreePërkrahjessëtëRinjve
#ShpresëPërBotën

Qendra Multifunksionale “Për Familjen”, dhjetor 2019

Aktivitetet festive të fundivit vazhduan në qendrën Multifunksionale “Për Familjen”. Këngë, lojra dhe argëtim u dhurua nga fëmijët e kësaj qendre. Aktiviteti u zhvillua në bashkëpunim më organizata partnere ARISIS dhe Shpresë Për Botën.#BashkiaShkodër #shërbimekomunitarePërFamiljen#ARSISOrganizatëShoqëroreePërkrahjessëtëRinjve#ShpresëPërBotën

Posted by Bashkia Shkodër on Friday, December 27, 2019

Facebookmail

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *