iShkodra

Shkodra Inteligjente

Month: January 2020

INTERVISTË PËR MEDIAT E KRYETARES SË BASHKISË SHKODËR VOLTANA LIDHUR ME VENDIMIN E GJYKATËS KUSHTETUESE PËR PALIGJSHMËRINË

Gjykata Kushtetuese ka pranuar shqyrtimin e kërkesës së depozituar nga Voltana Ademi si kryetare e Shoqatës së Bashkive të Shqipërisë dhe kryetare e Bashkisë së Shkodrës për paligjshmërinë e votimeve të 30 qershorit. “Është një lajm shumë i mirë për…

BASHKIA E SHKODRËS INSTITUCIONI MË TRANSPARENT NË SHQIPËRI PËR VITIN 2019 (VIDEO)

Bashkia e Shkodrës është shpallur institucioni më transparent në Shqipëri për vitin 2019. Lajmin e ka bërë publik vetë kryetarja e Bashkisë Shkodër zj. Voltana Ademi në një konferencë për shtyp për mediat. Më poshtë, deklarata e plotë e kryetares…

TENTOHET THYERJA E QENDRËS KOMUNITARE “PËR FAMILJEN” NR. 5 NË BASHKINË E SHKODRËS (VIDEO)

Një tentativë grabitje është regjistruar në Shkodër, në Qendrën Komunitare “Për Familjen” nr. 5 të Bashkisë Shkodër. Ngjarja mësohet se është regjistruar në oret vona të së shtunës, ndërkohë që punonjësit e qëndrës kanë evidentuar dëmin mengjesin e hënës kur…

VAZHDOJNË PUNIMET NË RRUGËN “BRIOTI” NË BASHKINË E SHKODRËS (FOTO)

Vazhdojnë punimet në rrugën “Brioti” në qytetin e Shkodrës. Pas përfundimit të punimeve për infrastrukturën nëntokësore, po punohet ditën e sotme në sipërfaqe, ku po hidhet shtresa e binderit, e cila do të pasohet nga shtresa asfaltike ose “tapeti” me…

PASTRIMI I KANALEVE KULLUESE NË BASHKINË E SHKODRËS (FOTO)

Në vijim të planit të punës për pastrimin e kanaleve të dyta (KK II) dhe të treta kulluese (KK III), për vitin 2020, vazhdon puna në Njësinë Administrative Dajç. Konkretisht, në Njesinë Administrative Dajç, po perfundon ndërhyrja në fshatin Dajç…

“DITA E HAPUR” NË QENDRËN MULTIFUNKSIONALE “PËR FAMILJEN” NË BASHKINË SHKODËR (VIDEO)

Qendra Multifunksionale “Për Familjen” ka organizuar sot “Ditën e hapur”. Ashtu si çdo ditë, ajo ka hapur dyert duke ofruar shërbimet për komunitetin rom dhe jo vetëm. Aktivitetet kanë nisur me shpërndarjen e pakove ushqimore për 13 familje, për të…

TË RINJTË VIZITË STUDIMORE NË BASHKINË SHKODËR (VIDEO)

Një grup të rinjsh dhe të rejash nga Bashkitë e Roskovecit dhe të Urës Vajgurore, kanë zhvilluar një vizitë studimore në Bashkinë e Shkodrës. Në agjendën e aktiviteteve ishte parashikuar edhe një takim me kryetaren e Bashkisë së Shkodrës zj….

PËRMBYLLET AKTIVITETI “EDHE UNË E DUA LIBRIN” (VIDEO)

Përmbylli sot aktivitetet e saj projekti “Edhe unë e dua librin”, me pjesmarrjen e nxenësve të shkollave të 7 njësive administrative të Bashkisë Shkodër: Velipojë, Bërdicë, Dajç, Ana e Mali, Guri i Zi, Postribë, Rrethina. Risi e këtij projekti ishte…

MYFTIU I SHKODRËS IMAM MUHAMED SYTARI VIZITON BASHKINË E SHKODRËS (VIDEO)

Kryetarja e Bashkisë Shkodër ka pritur Myftiun e Shkodrës Imam Muhamed Sytari në një vizitë në fillim viti në Bashkinë e Shkodrës. Në këtë takim, me urimin për një vit të mbarë kryetarja, zonja Ademi dhe Myftiu i Shkodrës kanë…