iShkodra

Shkodra Inteligjente

Month: February 2020

FUSHATA NDERGJEGJËSUESE ANTI- KANABIS NE BASHKINE SHKODER (VIDEO)

Bashkia e Shkodrës në bashkëpunim me DVP Shkodër, kanë vijuar fushatën ndërgjegjësuese kundër kultivimit të bimëve narkotike në territor. Në takimin e rradhës, të drejtuar nga nënkryetari i Bashkisë z. Arben Gjuraj, kanë qenë të pranishëm administratorë, kryetarë të fshatrave…

BASHKIA SHKODËR DHE DVP SHKODËR NISIN FUSHATËN SENSIBILIZUESE ANTI- KANABIS (VIDEO)

Si çdo vit, Bashkia e Shkodrës në bashkëpunim me Drejtorinë Vendore të Policisë Shkodër, kanë nisur fushatën sensibilizuese anti- kanabis. Pavarësisht se është funksion primar dhe kryesor i Policisë së Shtetit, Bashkia e Shkodrës dhe strukturat e saj në territor,…

MBËSHTETJA DHE RIINTEGRIMI I FAMILJEVE DHE PERSONAVE TË KTHYER NGA EMIGRIMI NË BASHKINË SHKODËR (VIDEO)

Mbështetja dhe riintegrimi i familjeve dhe personave të kthyer nga emigrimi, janë në fokus të vëmendjes së Bashkisë së Shkodrës. Në funksion të këtij synimi, është edhe workshopi me temë “Shëndeti Mendor e psikologjik dhe rikthimi në vendin e origjinës”…

“SHEMBJA DHE NGRITJA E MONUMENTEVE”, PËRKUJTOHET 20 SHKURT 1991 (FOTO)

“Shembja dhe ngritja e monumenteve” në Muzeun Dioqezan në 29 vjetorin e rrëzimit të shtatores së diktatorit komunist E. Hoxha. Prania e shumë ish- të burgosurëve dhe të persekutuarëve të diktaturës komuniste, klerikë dhe intelektualë të qytetit të Shkodrës që…

BASHKIA SHKODËR MARRËVESHJE ME KOMITETIT SHQIPTAR TË HELSINKIT (FOTO)

Një mundësi më shumë për transparencë më të zgjeruar për publikun. Është[ ky synimi i nënshkrimit të marrëveshjes së bashkëpunimit në mes Bashkisë së Shkodrës dhe Komitetit Shqiptar të Helsinkit, e cila synon fuqizimin e pushtetit vendor për zbatimin e…

TAKIM KONSULTATIV NË KUADËR TË PROGRAMIT “RELOAD” (FOTO)

Shoqëria Civile është një partner i rëndësishëm dhe me impakt të vlerësueshëm në territor. Bashkia e Shkodrës ka bashkëpunuar dhe e ka mbështetur në vijimësi Shoqërinë Civile në të mirë të komunitetit dhe përparësive të qeverisjes vendore. Në këtë linjë…

TEKNOFEST NË SHKODËR MUNDËSI PËR SHKËMBIM EKSPERIENCASH NË FUSHËN E TEKNOLOGJISË (VIDEO)

Një mundësi shumë e mirë për shkëmbimin e njohurive në fushën e teknologjisë në mes fëmijëve të Shkodrës me bashkëmoshatarët e tyre nga rreth 120 vende të tjera. Kështu e ka konsideruar kryetarja e Bashkisë Shkodër zj. Voltana Ademi festivalin…

RRUGA “BRIOTI” I BASHKOHET PJESËS URBANE TË QYTETIT TË SHKODRËS (VIDEO)

Një zonë e konsideruar informale, i është bashkuar pjesës urbane të qytetit të Shkodrës. Përfundimi i rikonstruksionit të rrugës “Brioti” në lagjen nr. 3 të qytetit, ka ndryshuar ndjeshëm jetën e mbi 60 familjeve. Sot, kur kjo rrugë ka përfunduar,…

REHABILITIMI I KANALEVE KULLUESE NË NJËSINË ADMINISTRATIVE DAJÇ NË BASHKINË SHKODËR (VIDEO)

Rehabilitimi dhe vënia në efiçencë të plotë e kanaleve kulluese, është një nga prioritetet e Bashkisë së Shkodrës. Aktualisht, po punohet në Njësinë Administrative Dajç, fshati Samrisht i Vjetër. Praktikisht në këtë fshat, një pjesë e madhe e kanaleve kulluese,…