iShkodra

Shkodra Inteligjente

Aktualitet

BASHKIA E SHKODRËS MBAN PREMTIMIN, PA KALUAR 10 DITË RIPAROHET “URA E TELIT” NË DRISHT TË POSTRIBËS

🙏Duke ju falënderuar qytetarëve aktiv me të cilët diskutuam nevojën për riparimin e Urës së Telit 🌉 në fshatin Drisht, stafi i Bashkisë Shkodër realizoi ndërhyrje të menjëhershme për analizimin dhe riparimin e saj.

Sipas ndërtuesve ura do jetë e gatshme për funksion brenda 3 – 4 ditëve, dhe materialet e përdorura për riparimin e saj garantojnë funksionimin e sigurt të saj për vitet e ardhshme.

🙏Duke ju falënderuar qytetarëve aktiv me të cilët diskutuam nevojën për riparimin e Urës së Telit 🌉 në fshatin Drisht, stafi i Bashkisë Shkodër realizoi ndërhyrje të menjëhershme për analizimin dhe riparimin e saj.Sipas ndërtuesve ura do jetë e gatshme për funksion brenda 3 – 4 ditëve, dhe materialet e përdorura për riparimin e saj garantojnë funksionimin e sigurt të saj për vitet e ardhshme.🛡Siguria e jetës dhe mirëqenies së banorëve të Bashkisë Shkodër është prioritet i strategjive dhe investimeve tona. Mendimi juaj është gjithmonë një vlerë e shtuar për ne.#bashkiajote #bashkiashkoder

Posted by Bashkia Shkodër on Tuesday, February 11, 2020

🛡Siguria e jetës dhe mirëqenies së banorëve të Bashkisë Shkodër është prioritet i strategjive dhe investimeve tona. Mendimi juaj është gjithmonë një vlerë e shtuar për ne.

#bashkiajote #bashkiashkoder

Facebookmail

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *