iShkodra

Shkodra Inteligjente

Aktualitet

BASHKIA SHKODËR MARRËVESHJE ME KOMITETIT SHQIPTAR TË HELSINKIT (FOTO)

Një mundësi më shumë për transparencë më të zgjeruar për publikun. Është[ ky synimi i nënshkrimit të marrëveshjes së bashkëpunimit në mes Bashkisë së Shkodrës dhe Komitetit Shqiptar të Helsinkit, e cila synon fuqizimin e pushtetit vendor për zbatimin e ligjit të sinjalizimit.

Marrëveshja u nënshkrua nga kryetarja e Bashkisë së Shkodrës zj. Voltana Ademi dhe presidentja e Asamblesë së Komitetit Shqiptar të Helsinkit zj. Vjollca Meçe.

Qëllimi i marrëveshjes është sensibilizimi i administratës së Bashkisë Shkodër për të denoncuar rastet e mundshme korruptive pranë njësisë përgjegjëse të sinjalizimit si dhe shkëmbimin e informacionit në kuadër të ligjit të sinjalizimit dhe ligjit të informimit publik.

Facebookmail

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *