iShkodra

Shkodra Inteligjente

Aktualitet

FUSHATA NDERGJEGJËSUESE ANTI- KANABIS NE BASHKINE SHKODER (VIDEO)

Bashkia e Shkodrës në bashkëpunim me DVP Shkodër, kanë vijuar fushatën ndërgjegjësuese kundër kultivimit të bimëve narkotike në territor. Në takimin e rradhës, të drejtuar nga nënkryetari i Bashkisë z. Arben Gjuraj, kanë qenë të pranishëm administratorë, kryetarë të fshatrave dhe punonjës të policisë nga njësitë administrative Shalë, Shosh, Pult, Postribë dhe Rrethina.

Si përfaqësues i DVP Shkodër ka qenë shefi i Komisariatit z. Ilir Dedja. Fushata ndërgjegjësuese është një detyrim ligjor në funksion të minimizimit deri në zhdukje të këtij fenomeni negativ për ata që e kultivojnë por edhe përdoruesit e kanabis sativa.

FUSHATA NDERGJEGJËSUESE ANTI- KANABIS NE BASHKINE SHKODER

Bashkia e Shkodrës në bashkëpunim me DVP Shkodër, kanë vijuar fushatën ndërgjegjësuese kundër kultivimit të bimëve narkotike në territor. Në takimin e rradhës, të drejtuar nga nënkryetari i Bashkisë z. Arben Gjuraj, kanë qenë të pranishëm administratorë, kryetarë të fshatrave dhe punonjës të policisë nga njësitë administrative Shalë, Shosh, Pult, Postribë dhe Rrethina.Si përfaqësues i DVP Shkodër ka qenë shefi i Komisariatit z. Ilir Dedja. Fushata ndërgjegjësuese është një detyrim ligjor në funksion të minimizimit deri në zhdukje të këtij fenomeni negativ për ata që e kultivojnë por edhe përdoruesit e kanabis sativa.

Posted by Bashkia Shkodër on Friday, February 28, 2020

Facebookmail

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *