iShkodra

Shkodra Inteligjente

Month: March 2020

NIS DEZINFEKTIMI I AMBJENTEVE PUBLIKE TË HAPURA NË SHKODËR (VIDEO)

Paralelisht me dezinfektimin e institucioneve publike, shkollave, kopshteve, çerdheve, qendrave në territorin e Bashkisë Shkodër, ka nisur puna edhe për dezinfektimin e rrugëve e shesheve me densitet të lartë lëvizje të qytetarëve. Në orët e para të mëngjesit janë dezinfektuar…

MENAXHIMI I PARKIMEVE NË SHKODËR NË FOKUS TË PROJEKTIT PARK4SUMP (VIDEO)

Menaxhimi i parkimeve në qytetin e Shkodrës po kthehet në një problem me shtimin e trafikut dhe mjeteve në qarkullim. Për të bërë zgjedhjet e duhura dhe jo të ngutshme, strategjike, efektive dhe të qëndrueshme, është zhvilluar në Bashkinë e…