iShkodra

Shkodra Inteligjente

Month: April 2020

Ambasadorja e Francës në Tiranë viziton Bashkinë e Shkodrës

Ambasadorja e Francës në Shqipëri ka vizituar sot Bashkinë e Shkodrës. Lajmin e bën të ditur vetë kryebashkiakja Voltana Ademi, e cila përmes një postimi në faqen e saj zyrtare në FB, informon: “Kënaqësi të pres në Bashkinë e Shkodrës…

BASHKIA SHKODËR KËRKON MASA SHTESË PËR MBROJTJEN DHE PARANDALIMIN E PANDEMISË SË COVID-19…

Bashkia e Shkodrës kërkon të jetë pjesë e e vendimmarrjes së gjurmimit, identifikimit të personave në risk për shkak të kontaktit me individ të konfirmuar pozitiv me virusin korona. Me një shkresë drejtuar Institucionit të Prefektit të Qarkut Shkodër dhe…