iShkodra

Shkodra Inteligjente

admin

Ambasadorja e Francës në Tiranë viziton Bashkinë e Shkodrës

Ambasadorja e Francës në Shqipëri ka vizituar sot Bashkinë e Shkodrës. Lajmin e bën të ditur vetë kryebashkiakja Voltana Ademi, e cila përmes një postimi në faqen e saj zyrtare në FB, informon: “Kënaqësi të pres në Bashkinë e Shkodrës…

BASHKIA SHKODËR KËRKON MASA SHTESË PËR MBROJTJEN DHE PARANDALIMIN E PANDEMISË SË COVID-19…

Bashkia e Shkodrës kërkon të jetë pjesë e e vendimmarrjes së gjurmimit, identifikimit të personave në risk për shkak të kontaktit me individ të konfirmuar pozitiv me virusin korona. Me një shkresë drejtuar Institucionit të Prefektit të Qarkut Shkodër dhe…

NIS DEZINFEKTIMI I AMBJENTEVE PUBLIKE TË HAPURA NË SHKODËR (VIDEO)

Paralelisht me dezinfektimin e institucioneve publike, shkollave, kopshteve, çerdheve, qendrave në territorin e Bashkisë Shkodër, ka nisur puna edhe për dezinfektimin e rrugëve e shesheve me densitet të lartë lëvizje të qytetarëve. Në orët e para të mëngjesit janë dezinfektuar…

MENAXHIMI I PARKIMEVE NË SHKODËR NË FOKUS TË PROJEKTIT PARK4SUMP (VIDEO)

Menaxhimi i parkimeve në qytetin e Shkodrës po kthehet në një problem me shtimin e trafikut dhe mjeteve në qarkullim. Për të bërë zgjedhjet e duhura dhe jo të ngutshme, strategjike, efektive dhe të qëndrueshme, është zhvilluar në Bashkinë e…

FUSHATA NDERGJEGJËSUESE ANTI- KANABIS NE BASHKINE SHKODER (VIDEO)

Bashkia e Shkodrës në bashkëpunim me DVP Shkodër, kanë vijuar fushatën ndërgjegjësuese kundër kultivimit të bimëve narkotike në territor. Në takimin e rradhës, të drejtuar nga nënkryetari i Bashkisë z. Arben Gjuraj, kanë qenë të pranishëm administratorë, kryetarë të fshatrave…

BASHKIA SHKODËR DHE DVP SHKODËR NISIN FUSHATËN SENSIBILIZUESE ANTI- KANABIS (VIDEO)

Si çdo vit, Bashkia e Shkodrës në bashkëpunim me Drejtorinë Vendore të Policisë Shkodër, kanë nisur fushatën sensibilizuese anti- kanabis. Pavarësisht se është funksion primar dhe kryesor i Policisë së Shtetit, Bashkia e Shkodrës dhe strukturat e saj në territor,…

MBËSHTETJA DHE RIINTEGRIMI I FAMILJEVE DHE PERSONAVE TË KTHYER NGA EMIGRIMI NË BASHKINË SHKODËR (VIDEO)

Mbështetja dhe riintegrimi i familjeve dhe personave të kthyer nga emigrimi, janë në fokus të vëmendjes së Bashkisë së Shkodrës. Në funksion të këtij synimi, është edhe workshopi me temë “Shëndeti Mendor e psikologjik dhe rikthimi në vendin e origjinës”…

“SHEMBJA DHE NGRITJA E MONUMENTEVE”, PËRKUJTOHET 20 SHKURT 1991 (FOTO)

“Shembja dhe ngritja e monumenteve” në Muzeun Dioqezan në 29 vjetorin e rrëzimit të shtatores së diktatorit komunist E. Hoxha. Prania e shumë ish- të burgosurëve dhe të persekutuarëve të diktaturës komuniste, klerikë dhe intelektualë të qytetit të Shkodrës që…

BASHKIA SHKODËR MARRËVESHJE ME KOMITETIT SHQIPTAR TË HELSINKIT (FOTO)

Një mundësi më shumë për transparencë më të zgjeruar për publikun. Është[ ky synimi i nënshkrimit të marrëveshjes së bashkëpunimit në mes Bashkisë së Shkodrës dhe Komitetit Shqiptar të Helsinkit, e cila synon fuqizimin e pushtetit vendor për zbatimin e…