iShkodra

Shkodra Inteligjente

admin

TAKIM KONSULTATIV NË KUADËR TË PROGRAMIT “RELOAD” (FOTO)

Shoqëria Civile është një partner i rëndësishëm dhe me impakt të vlerësueshëm në territor. Bashkia e Shkodrës ka bashkëpunuar dhe e ka mbështetur në vijimësi Shoqërinë Civile në të mirë të komunitetit dhe përparësive të qeverisjes vendore. Në këtë linjë…

TEKNOFEST NË SHKODËR MUNDËSI PËR SHKËMBIM EKSPERIENCASH NË FUSHËN E TEKNOLOGJISË (VIDEO)

Një mundësi shumë e mirë për shkëmbimin e njohurive në fushën e teknologjisë në mes fëmijëve të Shkodrës me bashkëmoshatarët e tyre nga rreth 120 vende të tjera. Kështu e ka konsideruar kryetarja e Bashkisë Shkodër zj. Voltana Ademi festivalin…

RRUGA “BRIOTI” I BASHKOHET PJESËS URBANE TË QYTETIT TË SHKODRËS (VIDEO)

Një zonë e konsideruar informale, i është bashkuar pjesës urbane të qytetit të Shkodrës. Përfundimi i rikonstruksionit të rrugës “Brioti” në lagjen nr. 3 të qytetit, ka ndryshuar ndjeshëm jetën e mbi 60 familjeve. Sot, kur kjo rrugë ka përfunduar,…

REHABILITIMI I KANALEVE KULLUESE NË NJËSINË ADMINISTRATIVE DAJÇ NË BASHKINË SHKODËR (VIDEO)

Rehabilitimi dhe vënia në efiçencë të plotë e kanaleve kulluese, është një nga prioritetet e Bashkisë së Shkodrës. Aktualisht, po punohet në Njësinë Administrative Dajç, fshati Samrisht i Vjetër. Praktikisht në këtë fshat, një pjesë e madhe e kanaleve kulluese,…

INSPEKTIMI I RRUGËS SË RE TË SAMRISHTIT NË DAJÇ NË BASHKINË E SHKODRËS (VIDEO)

“Do të vazhdojmë të investojmë për përmirësimin e jetës jo vetëm në Dajç por në të gjithë territorin e Bashkisë së Shkodrës”. Kështu është shprehur kryetarja e Bashkisë së Shkodrës zj. Voltana Ademi gjatë inspektimit të rrugës së re në…

BASHKIA E SHKODRËS MBAN PREMTIMIN, PA KALUAR 10 DITË RIPAROHET “URA E TELIT” NË DRISHT TË POSTRIBËS

🙏Duke ju falënderuar qytetarëve aktiv me të cilët diskutuam nevojën për riparimin e Urës së Telit 🌉 në fshatin Drisht, stafi i Bashkisë Shkodër realizoi ndërhyrje të menjëhershme për analizimin dhe riparimin e saj. Sipas ndërtuesve ura do jetë e…

“PËR NJË SHOQËRI PA DISKRIMINIM”, AKTIVITET NË KUADËR TË JAVËS KUNDËR DISKRIMINIMIT (VIDEO)

Kryetarja e Bashkisë së Shkodrës zj. Voltana Ademi, ka marrë pjesë në aktivitetin “Për një shoqëri pa diskriminim”, të organizuar nga Komisioneri për Mbrojtjen nga Diskriminimi (KMD) në kuadër të “Java kundër diskriminimit” dhe 10 vjetorit të krijimit të këtij…

KRYEBASHKIAKJA VOLTANA ADEMI REAGON PAS DY NGJARJEVE TË RËNDA NË ORËT E FUNDIT NË SHKODËR

Shkruan në Facebook kryetarja e Bashkisë Shkodër Voltana Ademi: “Shumë e shqetësuar për ngjarjet e rënda që kanë tronditur rendin publik në qytetin e Shkodrës! Në qendër të Shkodrës, në Pedonalen tonë, aty ku ne lëvizim në çdo moment të…

KRYEBASHKIAKJA ADEMI PRET KRYETARIN E KESHILLIT KOMUNAL ULQIN CAPUNI (FOTO)

Kryetarja e Bashkisë së Shkodrës zj. Voltana Ademi, priti në një takim në zyrën e saj, Kryetarin e Këshillit Komunal të Ulqinit z. Ilir Capuni. Gjatë bashkëbisedimit u evidentua bashkëpunimi në mes Shkodrës dhe Ulqinit, në fushën kulturore, të turizmit…