iShkodra

Shkodra Inteligjente

admin

Opera “Kateri i Radës”- Fundosja e anijes është shfaqur në Teatrin “Migjeni”

Opera “Kateri i Radës”- Fundosja e anijes është shfaqur në Teatrin “Migjeni” në kuadër të aktiviteteve të Bashkisë së Shkodrës për 2- vjetorin e Shenjtërimit të Nënë Terezës. Me gjuhën e artit, një nga tragjeditë më të mëdha shqiptare të…

“Dita e biçikletave”

Në kuadër të aktivitetit “Dita e biçikletave” që do të organizohet me dt 20 Shtator 2018 nga Bashkia Shkodër në bashkëpunim me OJF The Door, ka filluar sot shkolla verore “Shkodra Qyteti i Bicikletave” në zyrën e The Door e…

“Shkodra Jazz Festival” Main Concert.

Michael Rosen, Joyce Elaine Yuille, Markelian Kapidani, Diego Borotti JUNGLE STOMP, Skanderbeg Chamber Orchestra

DITA EUROPIANE E PËRKUJTIMIT TË VIKTIMAVE TË SISTEMEVE TOTALITARE.

Dita Europiane e Përkujtimit të Viktimave të Sistemeve Totalitare përkoi këtë vit me një veprimtari përkujtimore për të internuarit dhe viktimat e kampit famëkeq të punës në detyruar në Tepelenë. Si kryetare e Bashkisë së Shkodrës, e cila mbështeti që…

VAZHDON RIPARIMI I RRUGËVE NË QYTETIN E SHKODRËS

VAZHDON RIPARIMI I RRUGËVE NË QYTETIN E SHKODRËS Në vazhdim të planit të ndërhyrjeve nga Bashkia e Shkodrës, po vijon puna për riparimin e rrugëve në qytetin e Shkodrës. Ditën e sotme është punuar për riparimin e rrugëve në lagjen…