iShkodra

Shkodra Inteligjente

Aktualitet

ZHVILLOHET MBLEDHJA E KOMITETIT TË EMERGJENCAVE TË QARKUT SHKODËR (VIDEO)

Në mbledhjen e Komitetit të Emergjencave Civile të Qarkut Shkodër, kryebashkiakja zj. Voltana Ademi ka bërë një panoramë të situatës së evidentuar në Bashkinë e Shkodrës pas tërmetit të 26 Nëntorit. Në hyrje të fjalës së saj zj. Ademi ka…

MARATONA E PAVARËSISË SHKODËR- ULQIN NË NDERIM TË VIKTIMAVE TË TERMETIT NË SHQIPËRI (VIDEO)

Maratona e Pavarësisë, për të 9- in edicion është nisur nga Shkodra drejt Ulqinit. Organizimi i saj nga Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e zi me mbështetjen e Bashkisë së Shkodrës dhe Komunës së Ulqinit, iu dedikua viktimave të…

DELEGACIONI I KOMUNËS FERIZAJ PRITET NGA KRYEBASHKIAKJA E SHKODRËS VOLTANA ADEMI (VIDEO)

Një delegacion i Këshillit Komunal të Komunës Ferizaj në Kosovë, është pritur nga kryetarja e Bashkisë së Shkodrës zj. Voltana Ademi. Delegacioni kosovar kryesohet nga kryetarja e Këshillit Komunal Ferizaj zj. Kristina Gashi Bytyçi dhe në përbërje kishte 30 këshilltarë…

MENAXHIMI I AKSEVE NACIONALE/RURALE NË SITUATË TË MUNDSHME EMERGJENTE (VIDEO)

Në mbledhjen e rradhës së organizuar nga Prefekti i Qarkut Shkodër, është diskutuar për menaxhimin e problematikave të situatave emergjente të mundshme në akset rrugore nacionale/rurale në rajon. Përveç drejtuesve të Bashkive të Qarkut, ishin të pranishëm edhe drejtues të…

RIKONSTRUKSIONI I RRUGËVE TË BRENDSHME NË GURIN E ZI (FOTO)

Rruga e Xhamisë dhe rruga “Loro Nodaj” në Njësinë Administrative Guri i Zi kanë përfunduar krejtësisht. Është investim i rradhës me të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër, me një fond 11,5 milion lekë të reja në kuadër të sistemimit dhe…

EKSPOZITA “TOTALITARIZMI NË EUROPË” NË MJEDISET E VENDIT TË DËSHMISË KUJTESËS NË SHKODËR (VIDEO)

Delagacioni i Platformës së Kujtesës dhe Ndërgjegjes Europiane ka prezantuar sot në Shkodër ekspozitën “Totalitarizmi në Europë”. Për ekspozimin e stendave që përqendroheshin kryesisht në regjimin komunist dhe atë nazi- fashist në Europë, përfshihej edhe diktatura komuniste e Shqipërisë në…

KRYEBASHKIAKJA VOLTANA ADEMI PRET SHEFEN E SDC-së CHANTAL NICOD (FOTO)

Shefja e Agjensisë Zviceriane për Bashkëpunim dhe Zhvillim- SDC, zj. Chantal Nicod dhe delegacioni që e shoqëronte, janë pritur në një takim nga kryetarja e Bashkisë së Shkodrës zj. Voltana Ademi. Qytetarja e parë e Shkodrës i ka uruar mirëseardhjen…

TAKIMI PËR MENAXHIMIN E BAZENEVE UJORE, DIGAVE E REZERVUARËVE NË QARKUN E SHKODRËS (VIDEO)

Menaxhimi i bazeneve ujore, digave, rezervuarëve në Qarkun e Shkodrës, ishte në qendrër të një takimi të thirrur nga Prefekti i Qarkut Shkodër. E pranishme në takim ishte edhe kryetarja e Bashkisë së Shkodrës zj. Voltana ADEMI, e cila ka…