iShkodra

Shkodra Inteligjente

Aktualitet

KRYETARJA E BASHKISË SË SHKODRËS VOLTANA ADEMI TAKIM ME AMBASADORIN E HUNGARISË NË TIRANË

Kryetarja e Bashkisë së Shkodrës zj. Voltana Ademi, me kerkesë të ambasadorit të Hungarisë në Shqipëri z. Lorant Balla, ka zhvilluar një takim në ambasadën hungareze në Tiranë. Gjatë takimit është folur lidhur me marrëdhëniet tradicionale në mes dy vendeve,…

KALENDARI/ BASHKIA E SHKODRËS NJË JAVË AKTIVITETE PËR 28 NËNTORIN…

Bashkia e Shkodrës i kushton një vemendje të veçantë përgatitjeve pët festën kombëtare të shqiptarëve 28 Nëntorin. Prej ditësh rrugët e qytetit janë “veshur” kuqezi, me flamuj kombëtare dhe simbole të tjera që lidhen me shpalljen e Pavarësisë më 1912….

QENDRA MULTIFUNKSIONALE NË NJËSINË ADMINISTRATIVE RRETHINA DREJT PËRFUNDIMIT (FOTO)

Drejt përfundimit të plotë punimet për rikonstruksionin e Qendrës Multifunksionale në fshatin Shtoj në Rrethina. Edhe ky, një aset i Bashkisë së Shkodrës, i cili ka marrë një pamje krejtësisht të re, falë ndërhyrjes së mbështetur edhe nga Word Vision….

VAZHDOJNË PUNIMET PËR VËNIEN NË FUNKSION TË NDËRTESËS SË RE TË UKSH (FOTO)

Vazhdojnë punimet për vënien në funksion të ndërtesës ku do të vendoset Ujësjellës- Kanalizime Shkodër. Ndryshimi është rrënjësor dhe kjo shihet qartë duke krahasuar fotot e disa ditëve më parë me ecurinë e deritanishme të punimeve. Prioritet i Bashkisë së…

BASHKIA E SHKODRËS VAZHDON MIRËMBAJTJEN DHE SHTIMIN E HAPËSIRAVE TË GJELBRA NË QYTET (VIDEO)

Mirëmbajtja dhe shtimi i sipërfaqeve të lulishteve dhe rrugëve të gjelbëruara është puna që po kryejmë në qytetin e Shkodrës. Gjatë muajve tetor – dhjetor po punojmë për shtimin me 8500 m2 hapësirë e gjelbër në qytet. Përveç mirëmbajtjes së…

DREJT PËRFUNDIMIT PUNIMET PËR ZGJERIMIN DHE SISTEMIMIN E VARREZAVE PUBLIKE

Mungesa e hapësirës në varrezat publike të qytetit të Shkodrës, ka qenë një nga shqetesimet e komunitetit dhe të Bashkisë së Shkodrës. Sot mund të themi se ky problem ka marrë zgjidhje për një afat shumëvjeçar. Janë 35.000 metër katror…

AMBASADORI I RI I ZVICRËS NË SHQIPËRI VIZITON BASHKINË E SHKODRËS (FOTO)

Ambasadori i ri i Zvicrës në Tiranë z. Adrian Maitre ka zgjedhur Bashkinë e Shkodrës për të nisur turin e tij njohës në vendin tonë. Diplomati është pritur nga kryetarja e Bashkisë së Shkodrës zj. Voltana Ademi. Qytetarja e Parë…

BASHKIA E SHKODRËS RIKONSTRUKTON URËN NË BOKS- PLAN MBI LUMIN KIR NË NJA PULT

Nga dita e sotme qarkullimi i njerëzve dhe i mallrave nga fshati Plan drejt fshatit Gjuraj dhe anasjelltas në Njësinë Administrative #Pult, lehtësohet ndjeshëm. Ndërhyrja e Bashkisë së Shkodrës, me mbështetjen edhe të banorëve, ka mundësuar rikonstruksionin e urës së…