iShkodra

Shkodra Inteligjente

Aktualitet

TEKNOFEST NË SHKODËR MUNDËSI PËR SHKËMBIM EKSPERIENCASH NË FUSHËN E TEKNOLOGJISË (VIDEO)

Një mundësi shumë e mirë për shkëmbimin e njohurive në fushën e teknologjisë në mes fëmijëve të Shkodrës me bashkëmoshatarët e tyre nga rreth 120 vende të tjera. Kështu e ka konsideruar kryetarja e Bashkisë Shkodër zj. Voltana Ademi festivalin…

REHABILITIMI I KANALEVE KULLUESE NË NJËSINË ADMINISTRATIVE DAJÇ NË BASHKINË SHKODËR (VIDEO)

Rehabilitimi dhe vënia në efiçencë të plotë e kanaleve kulluese, është një nga prioritetet e Bashkisë së Shkodrës. Aktualisht, po punohet në Njësinë Administrative Dajç, fshati Samrisht i Vjetër. Praktikisht në këtë fshat, një pjesë e madhe e kanaleve kulluese,…

INSPEKTIMI I RRUGËS SË RE TË SAMRISHTIT NË DAJÇ NË BASHKINË E SHKODRËS (VIDEO)

“Do të vazhdojmë të investojmë për përmirësimin e jetës jo vetëm në Dajç por në të gjithë territorin e Bashkisë së Shkodrës”. Kështu është shprehur kryetarja e Bashkisë së Shkodrës zj. Voltana Ademi gjatë inspektimit të rrugës së re në…

BASHKIA E SHKODRËS MBAN PREMTIMIN, PA KALUAR 10 DITË RIPAROHET “URA E TELIT” NË DRISHT TË POSTRIBËS

🙏Duke ju falënderuar qytetarëve aktiv me të cilët diskutuam nevojën për riparimin e Urës së Telit 🌉 në fshatin Drisht, stafi i Bashkisë Shkodër realizoi ndërhyrje të menjëhershme për analizimin dhe riparimin e saj. Sipas ndërtuesve ura do jetë e…

KRYEBASHKIAKJA VOLTANA ADEMI REAGON PAS DY NGJARJEVE TË RËNDA NË ORËT E FUNDIT NË SHKODËR

Shkruan në Facebook kryetarja e Bashkisë Shkodër Voltana Ademi: “Shumë e shqetësuar për ngjarjet e rënda që kanë tronditur rendin publik në qytetin e Shkodrës! Në qendër të Shkodrës, në Pedonalen tonë, aty ku ne lëvizim në çdo moment të…

KRYEBASHKIAKJA ADEMI PRET KRYETARIN E KESHILLIT KOMUNAL ULQIN CAPUNI (FOTO)

Kryetarja e Bashkisë së Shkodrës zj. Voltana Ademi, priti në një takim në zyrën e saj, Kryetarin e Këshillit Komunal të Ulqinit z. Ilir Capuni. Gjatë bashkëbisedimit u evidentua bashkëpunimi në mes Shkodrës dhe Ulqinit, në fushën kulturore, të turizmit…

INTERVISTË PËR MEDIAT E KRYETARES SË BASHKISË SHKODËR VOLTANA LIDHUR ME VENDIMIN E GJYKATËS KUSHTETUESE PËR PALIGJSHMËRINË

Gjykata Kushtetuese ka pranuar shqyrtimin e kërkesës së depozituar nga Voltana Ademi si kryetare e Shoqatës së Bashkive të Shqipërisë dhe kryetare e Bashkisë së Shkodrës për paligjshmërinë e votimeve të 30 qershorit. “Është një lajm shumë i mirë për…

BASHKIA E SHKODRËS INSTITUCIONI MË TRANSPARENT NË SHQIPËRI PËR VITIN 2019 (VIDEO)

Bashkia e Shkodrës është shpallur institucioni më transparent në Shqipëri për vitin 2019. Lajmin e ka bërë publik vetë kryetarja e Bashkisë Shkodër zj. Voltana Ademi në një konferencë për shtyp për mediat. Më poshtë, deklarata e plotë e kryetares…

TENTOHET THYERJA E QENDRËS KOMUNITARE “PËR FAMILJEN” NR. 5 NË BASHKINË E SHKODRËS (VIDEO)

Një tentativë grabitje është regjistruar në Shkodër, në Qendrën Komunitare “Për Familjen” nr. 5 të Bashkisë Shkodër. Ngjarja mësohet se është regjistruar në oret vona të së shtunës, ndërkohë që punonjësit e qëndrës kanë evidentuar dëmin mengjesin e hënës kur…