iShkodra

Shkodra Inteligjente

Ekonomi

BASHKIA E SHKODRËS MERR NJË TJETËR VLERËSIM PERFORMANCE NË NIVEL KOMBËTAR (VIDEO)

Ministria e Financës dhe Ekonomisë prezantoi sot “Raportin e Përputhshmërisë të Monitorimit të Performancës në Nivel Bashkie” për herë të parë në Shqipëri! Bashkia Shkodër qëndron në krye të 61 bashkive të vendit, me vlerësimin maksimal, 11 nga 11 pikë…

BASHKIA E SHKODRËS ME PERFORMANCËN MË TË MIRË FINANCIARE PËR 2018-ën NDËR 61 BASHKITË E VENDIT

Bashkia e Shkodrës, për të dytin vit rradhazi, ka përformancën më të mirë financiare për vitin 2018. Vlerësimi është bërë nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë për 61 bashkitë, përmes Raportit Vjetor mbi Funksionimin e Sistemit të Kontrollit të Brendshëm…

BASHKIA E SHKODRËS PREZANTOHET DENJËSISHT NË PANAIRIN NDËRKOMBËTAR TË TURIZMIT (FOTO)

Bashkia e Shkodrës ka marrë pjesë edhe këtë vit në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit që po zhvillohet në “Expocity” në kryeqytet. Në këtë event të rëndesishëm për turizmin shqiptar, prezantohen me ekspozitorë nga Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi, Italia, Kosova…

MERKATA E RUSIT NË SHKODER, PËR 10 DITË NIS SISTEMIMI I TREGTARËVE BRENDA SAJ (VIDEO)

Për 10 ditë do të fillojë sistemimi i tregtarëve në Merkatën e Rusit në qytetin e Shkodrës. Në përgjigje të interesit të gazetarëvce, kryetarja e Bashkisë Shkodër zj. Voltana Ademi ka treguar të gjithë punën e bërë për formalizimin e…

MENAXHIMI FINANCIAR, BASHKIASHKODËR MODEL I QEVERISJES VENDORE (FOTO)

Buxhetimi në Bashkinë Shkodër është modeli më i mirë në Shqipëri, model që do të jetë referencë për programin e ri të Mbështetjes Zvicerane përmes projektit “Bashki të Forta” për 60 bashki të tjera të vendit. Sistemi i matjes me…

8.000 METËR LINEAR KANALE KULLUESE JANË PASTRUAR NË NJËSINË ADMINISTRATIVE BERDICË (VIDEO)

8.000 metër linear kanale kulluese janë pastruar në Njësinë Administrative Berdicë në Bashkinë e Shkodrës. Sipas planit të përcaktuar, po punohet në fshatin Berdicë e Madhe dhe fshatin Trush. Në vazhdim parashikohet që puna të vazhdojë me kalanet kulluese në…

DONATORËT KfW, BE, GIZ DHE SECO RIKTHEJNË INVESTIMET STRATEGJIKE NË BASHKINË E SHKODRËS…(VIDEO)

Bashkia e Shkodrës është klasifikuar e para nga bashkitë që do të financohen nga viti 2019, 2020, 2021 dhe 2022 për sistemin e ujit të pijshëm edhe kanalizimeve. Ka qenë performanca e tre viteve të fundit në administrimin e ujesjellës-…

PROJEKTI “PASTRIMI I KANALEVE KULLUESE BASHKIA SHKODËR” REZULTATE KONKRETE DHE PUNËSIM… (VIDEO)

Kryetarja e Bashkisë së Shkodrës zj. Voltana Ademi ka inspektuar punimet që po kryehen në NJA Dajç në kuadër të projektit “Pastrimi i Kanaleve Kulluese Bashkia Shkodër”, i mbështetur nga Bashkëpunimi Gjerman- GIZ. Aktualisht, janë 21 kryefamiljarë që janë punësuar…