iShkodra

Shkodra Inteligjente

Evente

“DITA E HAPUR” NË QENDRËN MULTIFUNKSIONALE “PËR FAMILJEN” NË BASHKINË SHKODËR (VIDEO)

Qendra Multifunksionale “Për Familjen” ka organizuar sot “Ditën e hapur”. Ashtu si çdo ditë, ajo ka hapur dyert duke ofruar shërbimet për komunitetin rom dhe jo vetëm. Aktivitetet kanë nisur me shpërndarjen e pakove ushqimore për 13 familje, për të…

107 VJETORI I POLICISË SË SHTETIT, KRYETARJA E BASHKISË SHKODER VOLTANA ADEMI JEP MESAZHE TË FORTA (VIDEO)

Në mjediset e Drejtorisë Vendore të Policisë së Qarkut Shkodër, eshtre zhvilluar ceremonia e përkujtimit të 107 vjetorit të krijimit të Policisë së Shtetit. E ftuar ka qenë edhe kryetarja e Bashkisë së Shkodrës zj. Voltana Ademi, e cila ka…

FESTA E VITIT TË RI NË QENDRËN KOMUNITARE MULTIFUNKSIONALE “PËR FAMILJEN” (VIDEO)

Aktivitetet festive të fundivit vazhduan në qendrën Multifunksionale “Për Familjen”. Këngë, lojra dhe argëtim u dhurua nga fëmijët e kësaj qendre. Aktiviteti u zhvillua në bashkëpunim më organizata partnere ARISIS dhe Shpresë Për Botën. #BashkiaShkodër #shërbimekomunitarePërFamiljen #ARSISOrganizatëShoqëroreePërkrahjessëtëRinjve #ShpresëPërBotën

BASHKIA SHKODËR ORGANIZON AKTIVITETE PËR FËMIJËT ME RASTIN E FESTAVE TË FUNDVITIT (VIDEO)

Në kuadër të festave të fundvitit, Krishtlindjes dhe Vitit të Ri, Bashkia e Shkodrës vazhdon organizimin e festave për fëmijët. Në mjediset e Qendres Komunitare “Për familjen” Nr. 5, u zhvillua aktiviteti i rradhës me fëmijët për festat e fundvitit….

“GREEN ARTISAN”, PANAIRI I VEÇANTË NË SHKODËR QË PROMOVON MBROJTJEN E MJEDISIT (VIDEO)

Shkodra është një qytet që njihet ndër shekuj për prodhimtarinë e pasur të zejeve me modele dhe dizenjo shumë të veçanta, me një teknikë dhe kulture tipike. Si në të gjitha vendet e tjera, edhe në Shkodër këto punime artizanale…

“KONCERT NË SHKODRËN E ZEMRËS SIME”, BASHKIA SHKODËR DHE VLASHENT SATA KONTRIBUT PËR FAMILJET E DËMTUARA NGA TERMETI

Nisma e veçantë e përbashkët e Vlashent Sata, Bashkisë Shkodër dhe Teatrit “Migjeni”, në mbështetje të familjeve të prekura nga tërmeti i 26 nëntorit, ishte aktiviteti i organizuar mbrëmë në Shkodër. “Koncert në Shkodrën e zemrës sime” ka qenë një…

PËRKUJTOHET “13 DHJETOR 1990” NË QYTETIN E SHKODRËS, DITA KUR U RRËZUA BUSTI I DIKTATORIT (VIDEO)

“13 Dhjetor 1990” është përkujtuar si çdo vit në qytetin e Shkodrës. 29 vjet më pare, shkodranët hoqën nga sheshi kryesor i qytetit të tyre, bustin e diktatorit komunist. Në memorialin që perjetëson ngjarjen, në sheshin para Bashkisë së Shkodrës,…

“REFLEKTO, RESPEKTO”, PËRMBYLLEN 16 DITËT E AKTIVIZMIT KUNDËR DHUNËS ME BAZË GJINORE (VIDEO)

Bashkia e Shkodrës ka përmbyllur 16 ditët e aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore me një aktivitet të titulluar “Reflekto, Respekto”. Ishin të pranishëm përfaqësues të shoqërisë civile, të rinj e të reja që ishin pjesë e angazhimit të përbashkët…

BASHKIA SHKODËR NDERON MË TË MIRËT E VOLEJBOLLIT NË 100 VJETORIN E SHOQNISË VLLAZNIA (VIDEO)

Bashkia e Shkodrës vijon aktivitetet promovuese e vlerësuese në kuadër të 100 vjetorit të Shoqnisë “Vllaznia”. Për gjatë një viti, kanë vijuar e do të pasojnë takime me sportistë nga disiplina të ndyshme, që ngritën lart ngjyrat kuqeblu në vite….