iShkodra

Shkodra Inteligjente

Evente

“REFLEKTO, RESPEKTO”, PËRMBYLLEN 16 DITËT E AKTIVIZMIT KUNDËR DHUNËS ME BAZË GJINORE (VIDEO)

Bashkia e Shkodrës ka përmbyllur 16 ditët e aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore me një aktivitet të titulluar “Reflekto, Respekto”. Ishin të pranishëm përfaqësues të shoqërisë civile, të rinj e të reja që ishin pjesë e angazhimit të përbashkët…

BASHKIA SHKODËR NDERON MË TË MIRËT E VOLEJBOLLIT NË 100 VJETORIN E SHOQNISË VLLAZNIA (VIDEO)

Bashkia e Shkodrës vijon aktivitetet promovuese e vlerësuese në kuadër të 100 vjetorit të Shoqnisë “Vllaznia”. Për gjatë një viti, kanë vijuar e do të pasojnë takime me sportistë nga disiplina të ndyshme, që ngritën lart ngjyrat kuqeblu në vite….

FORUM SOCIAL NË KUADËR TË DITA NDËRKOMBËTARE E PERSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR (VIDEO)

Me rastin e 3 Dhjetorit, Ditës Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuar, është mbajtur Forumi Social me temë “Jetesa e pavarur, një ëndërr apo një realitet për personat me aftësi të kufizuar”. I organizuar në mjediset e Qendrës “Kardinal…

PANAIRI PËRMBYLLËS I NJËSIVE ADMINISTRATIVE TË BASHKISË SHKODËR (VIDEO)

Bashkia Shkodër, ka organizuar për të tretin vit rradhazi aktivitetin “Promovimi i vlerave dhe resurseve të trashëgimisë kulturore, natyrore dhe produkteve të territorit të 11 njësive administrative”, panairi përmbyllës për të gjithë territorin. Ky aktivitet u realizua në kuadër të…

100 VJETORI I VLLAZNISË, NDEROHEN NGA KRYEBASHKIAKJA ADEMI FIGURAT E NOTIT KUQEBLU…

Në kuadër të aktiviteteve të organizuara nga Bashkia e Shkodrës për 100 vjetorin e Shoqnisë “Vllaznia”, sot janë nderuar nga kryetarja zj. Voltana Ademi figurat e shquara në vite të sportit të notit. Një nga sportet elitare të SportKlub “Vllaznia”,…

PËRKUJTOHET NË SHKODËR KRYENGRITJA ANTIKOMUNISTE HUNGAREZE 1956 (VIDEO)

Kryengritja Antikomuniste Hungareze e vitit 1956, është përkujtuar si çdo vit në Shkodër. I pranishëm ishte edhe ambasadori Hungarisë në vendin tonë, Lorent Balla. Fillimisht, diplomati hungarez, i shoqëruar edhe nga Konsulli i Nderit i Hungarisë z. Kliti Hoti, ka…

FESTIVALI I KËNGËS QYTETARE “LULEBORË” KURORËZON FITUESIT (FOTO)

Ka ulur siparin Festivali i Këngës Qytetare “Luleborë”, duke shënuar një tjetër arritje për artin shkodran e shqiptarë. 16 artistë kanë konkurruar për dy netë me rradhë në Teatrin “Migjeni”, duke shpallur edhe fituesit. Çmimin e parë e mori kënga…

PANAIRI NË NJESINË ADMINISTRATIVE RRETHINA TË BASHKISË SË SHKODRËS (VIDEO)

Njësia Administrative Rrethina në Bashkinë e Shkodrës ka përmbyllur panairet që organizohen në çdo njësi. Në qendër të tij, ishte promovimi i vlerave të padiskutueshme që kjo zonë mbart në vetvete, ashtu si të gjitha njësitë e tjera. Rrethinat njihen…

“FESTA E SHEGËS” PANAIRI I RRADHËS PËR PROMOVIMIN E TERRITORIT NË ANËN E MALIT… (VIDEO)

Për të tretin vit rradhazi, në Njësinë Administrative Ana e Malit, Bashkia e Shkodrës ka organizuar “Festën e Shegës”. Është një panair që promovon vlerat e banorëve dhe territorit, në një tjerë me tradita të hershme dhe të kultivuara në…