iShkodra

Shkodra Inteligjente

Evente

EVENTI/ MARATONA E PAVARËSISË 2018, REGJISTRIMET VAZHDOJNË…

Regjistrimet per Maratonen e Pavaresise vazhdojne! 25 Nentor 2018 Ulqin – Shkoder.Të gjithë personat e interesuar mund të regjistrohen duke klikuar KËTU. Maratona e Pavarësisë zë fill me rastin e 100 vjetorit të pavarësisë kur Guri Muça dhe Mike Berkani emigrant…

PROMOVOHET LIBRI PËR KRYENGRITJEN ANTIKOMUNISTE TË POSTRIBËS

Botimi i Bashkisë së Shkodrës “Kryengritja e Postribës- Konferencë Shkencore Kombëtare” është promovuar sot ne mjediset e Bibliotekës Publike “Marin Barleti”. Ky libër është i pari që i kushtohet tërësisht Kryengritjes Antikomuniste të Postribës, duke qenë kështu gurë themeli i…

Volejpoja Beach Trophy

Volejpoja Beach Trophy -Dita 1

TË MBAJMË PASTËR QYTETIN TONË, TË GJITHË BASHKË

Pedonalja “Kol Idromeno” dhe ajo “28 nëntori” janë rrugët më të frekuentuar të qytetit të Shkodrës në këtë sezon turistk. Bashkia e Shkodrës i ka vënë në fokus të vemendjes jo vetëm me riparime aty ku është e nevojshme, por…