iShkodra

Shkodra Inteligjente

Shkodra jonë

RRUGA “BRIOTI” I BASHKOHET PJESËS URBANE TË QYTETIT TË SHKODRËS (VIDEO)

Një zonë e konsideruar informale, i është bashkuar pjesës urbane të qytetit të Shkodrës. Përfundimi i rikonstruksionit të rrugës “Brioti” në lagjen nr. 3 të qytetit, ka ndryshuar ndjeshëm jetën e mbi 60 familjeve. Sot, kur kjo rrugë ka përfunduar,…

PËRFUNDON RIKUALIFIKIM URBAN BLLOQE BANIMI RRUGA “HENRIK LACA” NË QYTETIN E SHKODRËS (VIDEO)

Në lagjen numër 5 të qytetit të Shkodrës, janë drej përfundimit të plotë punimet për rikualifikimin urban të blloqeve të banimit në rrugën “Henrik Laca”. Një zonë e lagjes “Serreq” siç njihet në Shkodër, e ka patur domosdoshmëri ndërhyrjen rikualifikuese,…

BASHKIA SHKODËR DENONCON DËMTIMIN E PRONËS PUBLIKE, KËRKON NDIHMËN E POLICISË SË SHTETIT

Nuk është ky shembulli i Shkodrës. Një tjetër rast i demtimit të pronës tonë të përbashkët, investimeve të Bashkisë Shkodër nga taksat e shkodranëve. Bashkia Shkodër, denoncon ketë rast të shëmtuar, i cili regjistrohet rishtaz në zonën e Gjuhadolit ku…

DREJT PËRFUNDIMIT RIKONSTRUKSIONI I SHTËPISË SË FËMIJËS 0 – 5 VJEÇ NË BASHKINË E SHKODRËS (VIDEO)

Po shkojnë drejt finalizimit punimet e rikonstruksionit të Shtëpisë së Fëmijës 0 – 5 vjeç në qytetin e Shkodrës. Është projekti më i ri i Bashkisë së Shkodrës në në fushën e shërbimeve sociale. Përmes rikonstruksionit dhe mobilimit, synohet përmirësimi…

RIKUALIFIKIM URBAN BLLOKU I BANIMIT “DAUT BORIÇI” NË BASHKINË E SHKODRËS (VIDEO)

Bashkia e Shkodrës vijon rikualifikimin urban të blloqeve të banimit në qytet. Me një fond rreth 8 milion lekë të reja nga të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër, ka nisur puna në bllokun e banimit në rrugën “Daut Boriçi”. Projekti…

DREJT PËFUNDIMIT PUNIMET NË BLLOKUN E BANIMIT NË RRUGËN “QAZIM HOXHA” NË SHKODËR (VIDEO)

Banorët e bllokut të banimit në rrugën “Qazim Hoxha” në qytetin e Shkodrës, kanë tashmë një ambjent totalisht të ndryshuar. Me një investim 4.2 milion lekë të reja nga të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër, është bërë e mundur rikonstruksioni…

DREJT PËRFUNDIMIT PUNIMET NË RRUGËN “ZABELEJ” NË QYTETIN E SHKODRËS (VIDEO)

Një tjetër rrugë po rikthehet në gjendjen optimale në qytetin e Shkodrës. Me një investim 11 milion lekë të reja, nga të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër, është mundësuar rikonstruksioni i plotë i kanalizimeve të ujërave të zeza- KUZ, kanalizimeve…

DREJT PËRFUNDIMIT PUNIMET NË RRUGËN “KAMILO LIBARDI” NË SHKODËR (VIDEO)

Punimet në rrugën “Kamilo Libardi” në lagjen nr. 5 të qytetit të Shkodrës, po shkojnë drejt përfundimit. Investimi, shumë i rëndësishëm në një zonë të re të banuar dhe me densitet të madh në qytetin e Shkodrës, është mundësuar nga…

RIKONSTRUKSION DEGËZIM RRUGA E SHIROKËS NË BASHKINË E SHKODRËS (VIDEO)

Bashkia e Shkodrës ka filluar rikonstruksionin e rrugëve të brendshme të zonës turistike të Shirokës. Me një fond 11 milion lekë të reja nga të ardhurat e Bashkisë së Shkodrës, projekti parashikon një sipërfaqe 1000 metër katror asfalt, trotuare 96…