iShkodra

Shkodra Inteligjente

Shkodra jonë

RIKUALIFIKIMI URBAN I BLLOKUT TË BANIMIT NË RRUGËN “QEMAL DRAÇINI” (TEK SAHATI) NË SHKODËR (VIDEO)

Blloku i pallateve tek Sahati në Shkodër i është nënshtruar një rikualifikimi të plotë urban. Një sipërfaqe 4 mijë metër katror do të transformohet krejtësisht, duke nisur nga infrastruktura nëntokësore si: kanalizimet e ujrave të bardha, kanalizimat e ujrave të…

BASHKIA E SHKODRËS ÇEL NJË TJETËR KANTIER NDËRTIMI, KËTË HERË NË VELIPOJË (FOTO)

Bashkia e Shkodrës ka çelur edhe një tjetër kantier ndërtimi në territorin e saj. Sot ka nisur puna për projektin “Ndërtim trotuari dhe sistemim kanali në Gomsiqe” në Njësinë Administrative Velipojë. Si gjithmonë, investimi mundësohet nga të ardhurat e vetë…

SHIROKA DHE ZOGAJT NË BASHKINË E SHKODRËS PËRFITUESE TË NJË PROJEKTI TË RËNDËSISHËM ZHVILLIMI (VIDEO)

Shiroka dhe Zogajt shumë shpejt do të jenë përfituese të një projekti të rëndësishëm. Në një workshop të zhvilluar sot në Shkodër, është zbuluar projekti që synon përmirësimin rrënjësor të sistemit të ujësjellësit, të përpunimit të ujrave të zeza dhe…

BASHKIA SHKODËR FITUESE E “GARËS SË TRANSPARENCËS” PËR VITIN 2018 (VIDEO)

Bashkia e Shkodrës, për të tretin vit rradhazi, fiton çmimin e Transparencës, akorduar nga Qendra Res Publica një organizëm që monitoron zbatimin e legjislacionit në këtë fushë. I pranishëm në takim, Komisioneri për të Drejtën e Informimit Besnik Dervishi, ka…

BASHKIA SHKODËR: SI PARAQITET SITUATA NË TERRITOR PAS RESHJEVE TË DËBORËS (FOTO)

Situata në territorin e Bashkisë së Shkodrës, deri në orën 10.00 të datës 12 janar 2019, paraqitet si më poshtë : Në Bashkinë Shkodër rënia e dëborës është ndërprerë. Si pasojë e temperaturave të ulëta nën 0 gradë ka prezencë…

BASHKIA E SHKODRËS PUBLIKON PLANIN E MASAVE PËR SITUATËN E RESHJEVE TË DËBORËS (VIDEO)

Administrata e Bashkisë së Shkodrës dhe e ndërmarrjeve të varësisë, vazhdojnë pa ndërprerje punën për pastrimin e dëborës nga rrugët dhe trotuaret e qytetit. Në një vëzhgim në rrugët kryesore të qytetit, konstatohet se ata janë plotësisht në funksionim për…

BASHKIA E SHKODRËS NIS RIKONSTRUKSIONIN E RRUGËS SË SHIRQIT, INVESTIM 128.5 MILION LEKË (VIDEO)

Punimet për rikonstruksionin e rrugës së Shirqit në Njësinë Administrative Dajç të Bashkisë së Shkodrës janë inspektuar nga kryetarja zj. Voltana Ademi. E shoqëruar nga banorë të zonës dhe drejtues të sipërmarrësit të punimeve, kryebashkiakja Ademi është njohur me volumin…

KRYEBASHKIAKJA E SHKODRËS INSPEKTON PUNIMET NË LUGOÇESME, ADEMI: PREMTIM I MBAJTUR… (FOTO)

Në një postim në faqen e saj zyrtare në Facebook, kryetarja e Bashkisë së Shkodrës Voltana Ademi shkruan: E lumtur mes banorëve të lagjes #Luguçesme, një ndër lagjet më të vjetra të qytetit të Shkodrës, të cilët prej 28 vitesh…

PREZANTOHET NË BASHKINË SHKODËR PROJEKTI “PËRGATITJE E MJETEVE MBËSHTETËSE PËR MENAXHIMIN E UJRAVE TË PËRDORURA” (VIDEO)

Në kuadër të zbatimit te projektit “Preparation of Wastewater Management Decision Support Tool” (Përgatitje e mjeteve mbështetëse për menaxhimin e Ujrave të Përdorura), përfaqësues te tij zhvilluan një takim pune në Bashkinë e Shkodrës për ecurinë e projektit, fazat e…