iShkodra

Shkodra Inteligjente

Shkodra jonë

RIKONSTRUKSIONI I RRUGËS “QAZIM HOXHA” NË QYTETIN E SHKODRËS (VIDEO)

Prej disa ditësh, ka nisur rikonstruksioni i rrugës “Qazim Hoxha” në qytetin e Shkodrës. Një zonë me densitet të madh banorësh, me pallate të vjetra, të reja por edhe banesa private, shumë shpejt do të ndryshojë pamje. Me një fond…

RIKUALIFIKIMI URBAN I BLLOKUT TË BANIMIT NË LAGJEN “NDOCEJ” TË QYTETIT SHKODËR (VIDEO)

Me fonde nga të ardhurat e vetë Bashkisë së Shkodrës, po punohet tashmë edhe në rikualifikimin urban të blloqeve të banimit në lagjet e qytetit. Më së fundi, ka përfunduar rikualifikimi urban i bllokut të banimit në qendër të lagjes…

KfW DHE SECO FINANCOJNË UJËSJELLËS KANALIZIME SHKODËR, AKORDOHEN 27 MILION EURO (FOTO)

KfW dhe SECO do të financojnë në sistemin e ujësjellësit dhe kanalizimeve të ujërave të zeza në Bashkinë Shkodër. Bashkia Shkodër është përzgjedhur duke u bërë pjesë e programit të Infrastrukturës Bashkiake. Gjatë takimit me përfaqësues të KfW dhe përfaqësues…

RIKONSTRUKSION I BLLOKUT TË BANIMIT RRUGA “HAMIT GJYLBEGU” NË QYTET (VIDEO)

Blloku i banimit në rrugën “Hamit Gjylbegu” është kantieri më i ri që ka hapur Bashkia e Shkodrës në qytet. Një zonë ku nuk ishte ndërhyrë prej rreth 30 vitesh, shumë shpejt do të ndryshojë pamje falë investimit 10.6 milion…

VITI I RI SHKOLLOR NË BASHKINË E SHKODRËS, 120 FËMIJË NË MJEDISET E REJA TË KOPSHTIT (VIDEO)

Si në të gjithë vendin, dita e sotme ka shënuar fillimin e vitit të ri shkollor edhe në Bashkinë e Shkodrës. 120 fëmijë të lagjes numër 1 të qytetit, e nisin këtë vit në mjediset e reja të kopshtit “Ngjyrat”,…

BASHKIA SHKODËR VAZHDON TRADITËN, ZHVILLOHET EDICIONI I SHTATË “TRIATHLON 2019” (VIDEO)

Për të shtatin vit rradhazi Bashkia e Shkodrës në bashkëpunim me Shoqatën e Sporteve të Ujit kanë organizuar “TRIATHLON LABEAT 2019”. Ky edicion ka parë pjesëmarrjen e mëse 100 garuesve nga mosha të ndryshme, për meshkuj e për femra. Është…

RIKONSTRUKSIONI I RRUGËS “ZABELEJ” NË QYTETIN E SHKODRËS (VIDEO)

Investimet në qytetin e Shkodrës ndjekin njeri- tjetrin të shpërndarë në të gjitha lagjet. Rruga “Zabelej” në lagjen e Kirasit, do të ndryshojë brenda pak javësh pamjen e saj. Një zonë ku sipas banorëve, nuk është ndërhyrë prej dhjetra vitesh,…

RIKUALIFIKIM URBAN BLLOQE BANIMI “HENRIK LACA” NË QYTETIN E SHKODRËS (VIDEO)

Në lagjen numër 5 të qytetit të Shkodrës, kanë nisur punimet për rikualifikimin urban të blloqeve të banimit në rrugën “Henrik Laca”. Një zonë e lagjes “Serreq” siç njihet në Shkodër, e ka patur domosdoshmëri ndërhyrjen rikualifikuese, prej të cilës…

NIS PUNA PËR RIKONSTRUKSIONIN E RRUGËS “MUKEJ” NË QYTETIN E SHKODRËS (VIDEO)

Me një fond rreth 2 milion lekë nga të ardhurat e Bashkisë Shkodër, ka nisur rikonstruksioni i rrugës “Mukej” në qytetin e Shkodrës. Projekti parashikon ndërhyrje të plotë nëntokësore dhe mbitokësore. Kështu, do të ketë një sipërfaqe asfalti 160 metër…