iShkodra

Shkodra Inteligjente

Sociale

FESTA E VITIT TË RI NË QENDRËN KOMUNITARE MULTIFUNKSIONALE “PËR FAMILJEN” (VIDEO)

Aktivitetet festive të fundivit vazhduan në qendrën Multifunksionale “Për Familjen”. Këngë, lojra dhe argëtim u dhurua nga fëmijët e kësaj qendre. Aktiviteti u zhvillua në bashkëpunim më organizata partnere ARISIS dhe Shpresë Për Botën. #BashkiaShkodër #shërbimekomunitarePërFamiljen #ARSISOrganizatëShoqëroreePërkrahjessëtëRinjve #ShpresëPërBotën

BASHKIA SHKODËR ORGANIZON AKTIVITETE PËR FËMIJËT ME RASTIN E FESTAVE TË FUNDVITIT (VIDEO)

Në kuadër të festave të fundvitit, Krishtlindjes dhe Vitit të Ri, Bashkia e Shkodrës vazhdon organizimin e festave për fëmijët. Në mjediset e Qendres Komunitare “Për familjen” Nr. 5, u zhvillua aktiviteti i rradhës me fëmijët për festat e fundvitit….

BASHKIA SHKODËR VË NË DISPOZICION KAPACITETET E VETA AKOMODUESE PËR FAMILJET E PREKURA NGA TERMETI (VIDEO)

Bashkia e Shkodrës, ndjek në vazhdimësi, me dhimbje e shqetësim situatën e jashtëzakonshme të krijuar nga tërmeti në Thumanë dhe Durrës. Prej më shumë se 24 orëve, MZSH Shkodër bashkë me Ushtrinë Shqiptare dhe organizmat e tjera vendase e të…

MARSHIM SENSIBILIZUES: ECIM SË BASHKU “PËR JETËN, PËR SHËNDETIN (VIDEO)

Mesditën e sotme, në kuadër të aktiviteteve sensibilizuese të Bashkisë Shkodër për “muajin rozë”, është zhvilluar një marshim në rrugët kryesore të qytetit. Fillimisht, pjesëmarrësit janë tubuar në sheshin para Bashkisë, ku kryetarja zj. Voltana Ademi ka mbajtur një fjalë…

ÇANTA DHE MJETE MËSIMORE PËR FËMIJËT E FAMILJEVE NË NEVOJË NGA BASHKIA SHKODËR (VIDEO)

Edhe pak orë, starton viti i ri shkollor në Shkodër. Si edhe vitet e tjera, si në çdo ditë të vitit, Bashkia Shkodër është pranë familjeve më në nevojë edhe në këtë moment të rëndësishëm për fëmijët. Në Qendren Komunitare…

VIZITA MJEKËSORE FALAS NË QENDREN KOMUNITARE MULTIFUNKSIONALE “PËR FAMILJEN” (VIDEO)

200 familje do të përfitojnë vizita dhe ekzaminime mjekësore falas në Qendren Komunitare Multifunksionale “Për Familjen” në Bashkinë e Shkodrës. Një ekip mjekësh nga Koreja e Jugut, gjatë gjithë ditës së sotme do të ofrojnë këtë shërbim për të gjitha…

RIKONSTRUKSIONI I KOPSHTIT TË FËMIJËVE NË OBLIKË TË ANËS SË MALIT (VIDEO+FOTO)

Muaji shtator do ti gjejë fëmijët e moshës parashkollore të Oblikës, me një kopështë të rikonstruktuar krejtësisht. Me një investim 2.4 milion lekë nga të ardhurat e Bashkisë Shkodër, ndërhyrja ka qenë e plotë dhe në të gjitha hapësirat. Ambjentet…

QENDRA KOMUNTARE “PËR FAMILJEN” NR. 4 MIKPRET ÇDO DITË TË MOSHUARIT NË MJEDISET E SAJ (FOTO)

Qendra Komunitare “Për Familjen” Nr. 4 mirëpret çdo ditë në ambjentet e saj të moshuarit, që frekuentojnë rregullisht qendrën. Gjatë kohës së qëndrimit, përveç lojrave të përditshme, i shërbejmë me kënaqësi kafe, çaj dhe i mundësojmë shtypin e ditës, takohemi…

SHKOLLA 9- VJEÇARE NË BARDHAJ TË BASHKISË SHKODËR AKTIVITET PËR PROMOVIMIN E FAMILJES (VIDEO)

Në kuadër të Javës së Familjes Shkolla 9- vjeçare “Bardhaj” ka organizuar një aktivitet të larmishëm. Ishin të pranishëm mësues, prind dhe nxënës, përfaqësues të ZAV Shkodër, të Njësisë Administrative etj. Takimi është përshëndetur nga kryetarja e Bashkisë Shkodër zj….