iShkodra

Shkodra Inteligjente

Sociale

QENDRA KOMUNTARE “PËR FAMILJEN” NR. 4 MIKPRET ÇDO DITË TË MOSHUARIT NË MJEDISET E SAJ (FOTO)

Qendra Komunitare “Për Familjen” Nr. 4 mirëpret çdo ditë në ambjentet e saj të moshuarit, që frekuentojnë rregullisht qendrën. Gjatë kohës së qëndrimit, përveç lojrave të përditshme, i shërbejmë me kënaqësi kafe, çaj dhe i mundësojmë shtypin e ditës, takohemi…

SHKOLLA 9- VJEÇARE NË BARDHAJ TË BASHKISË SHKODËR AKTIVITET PËR PROMOVIMIN E FAMILJES (VIDEO)

Në kuadër të Javës së Familjes Shkolla 9- vjeçare “Bardhaj” ka organizuar një aktivitet të larmishëm. Ishin të pranishëm mësues, prind dhe nxënës, përfaqësues të ZAV Shkodër, të Njësisë Administrative etj. Takimi është përshëndetur nga kryetarja e Bashkisë Shkodër zj….

MBLIDHET GRUPI I PUNËS I PROJEKTIT “MODELI I SKEMËS SË MENAXHIMIT TË ARSIMIT PARASHKOLLOR (FOTO)

Në Bashkinë e Shkodrës u zhvillua takimi i parë i grupit të punës i përzgjedhur në kuadër të projektit “Modeli i skemës së menaxhimit të arsimit parashkollor”, i mbështetur nga projekti #BashkiTeForta. Projekti po punon për ndërtimin e një modeli…

RRUGA “MALËSORËT E MULLIRIT” NË BERDICË PËRMIRËSON AKSESIN, ZHVILLON EKONOMINË (VIDEO)

Rruga “Malësorët e mullirit” në njësinë administrative Bërdicë të Bashkisë Shkodër, një rrugë e re e rikonstruktuar. ✅ Po punojmë për të përmirësuar aksesin, për të zhvilluar ekonominë e përmirësuar jetën e familjeve në fshatin Trush.

PREZANTOHET NË QENDRËN RINORE “ATELIE” NË SHKODËR PROJEKTI “IRMA” (VIDEO)

Në mjediset e Qendrës Rinore “Atelie” është prezantuar projekti IRMA- Përmirësimi i aksesit dhe riintegrimi i fëmijëve, të rinjëve dhe familjeve të kthyera nga migrimi, në edukim, punësim dhe shërbime sociale. Bashkia e Shkodrës është tashmë një model që ndiqet…

ALEANCA GLOBALE E GRAVE TË SUKSESIT SHQIPTAR PRITET NGA KRYETARJA E BASHKISË VOLTANA ADEMI (FOTO)

Aleanca e Globale e Grave të Suksesit Shqiptar- Albanian Excellence ka organizuar Konferencën Ndërkombëtare nga Ballkoni i Dajtit në Shkodrën e Traditës “Vlera e të qënit grua në shekullin e XXI”. Në kuadër të kësaj konference gratë pjesëmarrëse kanë zhvilluar…

BASHKIA SHKODËR VAZHDON TAKIMET SENSIBILIZUESE ANTI- KANABIS (VIDEO)

Bashkia e Shkodrës vazhdon takimet sensibilizuese në kuadër të parandalimit të kultivimit të bimëve narkotike në territor. Pas Njësisës Administrative Pult, ishte rradha e dy njësive të tjera në zonën e Dukagjinit, Shalës dhe Shoshit. Në takim kanë qenë të…

DITA NDËRKOMBËTARE E ROMËVE, BASHKIA E SHKODRËS NIS AKTIVITETET NJË JAVORE…(VIDEO)

“Mos dhuro para! Dhuro kujdes!” është motoja e zgjedhur nga Bashkia e Shkodrës për të kremtuar 8 Prillin, Ditën Ndërkombëtarëve të Romëve. Në kuadër të kësaj dite, janë përgatitur një javë aktivitete që kanë nisur sot në Qendren Multifunksionale Komunitare…

PROGRAMI “JETO ME SPORTIN” NË GJIMNAZIN E OBLIKËS NË ANËN E MALIT (VIDEO)

Gjimnazi i Oblikës në Anën e Malit është një tjetër shkollë që përfiton nga programi “Jeto me sportin” i Bashkisë së Shkodrës. Terrenet sportive të kësaj shkolle, do të rikonstruktohen krejtësisht falë një investimi të Bashkisë Shkodër dhe Fondit të…