iShkodra

Shkodra Inteligjente

Sociale

FILLON RIPARIMI I RRUGËS SË GORICËS NË MURIQAN TË ANËS SË MALIT (FOTO)

Ka nisur ditën e sotme riparimi i rrugës së Goricës në Muriqan të Njësisë Administrative Ana e Malit në Bashkinë e Shkodrës. Është një rrugë me gjatësi 2 km që lidh Goricën me rrugën kryesore dhe është shumë e rëndësishme…

DITA NDËRKOMBËTARE E TË DREJTAVE TË FËMIJËVE NË BASHKINË E SHKODRËS (FOTO)

Në kuadër të 20 Nëntorit- Ditës Ndërkombëtare të Drejtave të Fëmijëve, Bashkia Shkodër në bashkëpunimin me institucione publike dhe organizata partnere zhvilloi disa aktivitete sensibilizues me qëllim rritjen e ndërgjegjësimit për respektimin e të drejtat e fëmijëve dhe njohjen e…

AMBASADORI I RI I ZVICRËS TAKIM ME KRYETARËT E BASHKIVE TË VERIUT TË SHQIPËRISË (VIDEO)

Ambasadori i ri i Zvicrës në Tiranë z. Adrian Maitre në vijim të turit të tij në Veri, ka zhvilluar një takim me disa kryetarë të Bashkive në Veiun e vendit. Në një deklaratë për mediat ambasadori zvicerian ka vlerësuar…

KOPSHTI “ISMET SALI BRUÇAJ” OFRON KUSHTE OPTIMALE PËR 140 FËMIJË… (VIDEO)

Kopshti “Ismet Sali Bruçaj” ka ndryshuar totalisht pamjen e tij. Falë një investimi 30 milion lekë të Bashkisë së Shkodrës, ai i është nënshtruar një rikostruksioni të plotë në mjediset e jashtme dhe mjediset e brendshme. Investimi ka përmirësuar rrënjësisht…

KOPSHTI “1 QERSHOR” NJË NDËR MË TË PREFERUARIT NË SHKODËR…(VIDEO)

Kopshti “1 qershori” në qytetin e Shkodrës është ndër më të preferuarit nga prindërit shkodranë, natyrisht edhe fëmijët që e frekuentojnë. Edhe në këtë institucion, investimi i Bashkisë së Shkodrës ka ndryshuar djeshëm standartet që ofrohen. Kuzhina e këtij kopshti…

VAZHDON SHPËRNDARJA E LËNDËS PËR NGROHJE NË SHKOLLAT E BASHKISË SË SHKODRËS

Bashkia e Shkodrës po vijon shpërndarjen e lëndës për ngrohje në të gjitha shkollat në territorin e saj. Sipas planit të përcaktuar, janë furnizuar me dru shkollat në Njësitë Administrative #Dajç, #Ana e Malit, #Berdicë, #Guri i Zi, #Rrethina, #Postribë,…